Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 2 septembrie!

Berbecii vor avea multe satisfactii la serviciu. Munca asidua din ultima vreme nu va ramane nerasplatita. Taurilor nu le place sa fie criticati. Ar trebui sa fie mai receprivi, unele critici sunt constructive.

Gemenilor le place sa-si complice singure existenta prin hotararile luate in graba. Mai bine si-ar lua timp sufiecient de gandire.

Racii vor avea o zi bogata in evenimente placute pe plan emotional. Pe seara vor primi ceva vesti importante.

Leii se vor implica intru totul in proiectele de la birou, iar toate acestea vor atrage numai laude din partea colectivului.

Pentru fecioare se anunta o zi linistita din punct de vedere profesional, astfel ca se vor concentra mai mult asupra proiectelor personale.

Balantelor le place sa ia decizii importante de unele singure. Apropiatii se vor simti exclusi, astfel ca sunt posibile discutii aprinse.

Scorpionii nu incep cu dreptul sapatamana. Nu vor fi in cea mai buna forma, asa ca isi vor amana majoritatea treburilor importante.

Sagetatorii sunt foarte toleranti, e adevarat fac eforturi pentru asta, insa le va fi bine daca-si vor pastra camul. Ideile lor de afaceri au mari sanse de reusita.

Capricornii sunt plini de energie. Sefii vor remarca acest lucru si cine stie, se pot alege cu o promovare.

Varsatorii se ambitioneaza sa indeplineasca toate activitatile urgente intr-un timp foarte scurt. Nu e cazul sa se suprasolicite.

Este posibil ca nativii pesti sa aiba neplaceri din cauza unui partener de afaceri. Insa noroc de prezenta lor de spirit si de argumenetelor potrivite, datorita carora vor reusi sa iasa basma curata.

Te-ai intrebat vreodata de ce urla lupii? Cercetatorii au gasit un raspuns surprinzator... VIDEO! Cum reactioneaza un pui de panda la primul control medical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x