Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 20 august!

Berbecii vor fi binedispusi si vor incerca sa faca haz de orice lucru mai putin placut petrecut in jurul lor. Taurii vor avea o zi incarcata, insa forma excelenta in care se gasesc astazi ii va ajuta sa faca fata tuturor provocarilor.

Gemenii se vor confrunta cu intamplari neprevazute, insa descurcareti din fire, nu vor intampina niciun fel de problema.

Racii se pot alege cu bani frumosi din proiectele demarate. Asa ca grijile legate de bani ar putea lua sfarsit.

Graba strica treaba. De asta ar trebui sa tina cont, astazi, leii. E absolut necesar sa se inarmeze cu multa rabdare pentru a avea rezultatele asteptate.

Fecioarele vor starni ceva controverse in mediul social din cauza ideilor lor atipice. Insa acest fapt nu le va speria, dimpotriva, le va motiva sa le puna in practica numaidecat.

Balantelor le merge bine pe toate planurile. Vestile bune profesionale nu le vor ocoli, in plus, au spor si la bani.

Scorpionii vor fi docili si vor lasa orgoliul la o parte. Vor accepta cu usurinta ideile si opiniile celor din jur, chiar daca nu vor fi in asentimentul lor.

Sagetatorii se intrec pe ei insisi in ceea ce priveste munca. Si nu e de mirare ca eforturile lor vor fi rasplatite cu reusite.

Capricornii isi vor dedica timpul rezolvarii problemelor personale. Sunt eficienti, asa ca vor da randament in tot ceea ce si-au propus.

Varsatorii si orgoliul merg mana in mana, astazi. Nu vor fi dispusi sa faca nicio concesie in relatiile sociale si pot pierde momente pretioase si benefice lor.

Pestii se vor bucura de o zi excelenta. Toate vor fi in grafic la serviciu, iar acasa, liniste si armonie.

VIDEO! Afla ce se intampla cu sufletul tau dupa moarte ... Un american a primit seiful comandat cu un bonus de 140 de kilograme de marijuana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x