Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 23 iulie!

Astazi e marti si ar fi bine sa aflam daca astrele vor anihila efectul celor trei ceasuri rele. Iata predictiile pentru fiecare zodie!

Nativii din Berbec se vor dedica intru totul activitatilor profesionale si vor cam uita de indatoririle familiale. Chiar daca se intrevad ceva conflicte in plan emotional, satisfactiile profesionale le vor da un mare confort psihic.

Taurii vor da dovada de foarte mult calm la birou, chiar daca lucrurile nu vor merge struna. Ei vor avea rabdare pentru a realiza toate lucrurile din plan.

Gemenii ar trebui sa fie mai prezenti in viata de familie si sa asculte si nevoile partenerilor. Doar astfel vor putea evita certuri inutile.

Este absolut necesar ca nativii din Rac sa-si controleze relatiile astazi pentru ca vor trece prin niste situatii care le vor pune nervii la incercare.

Leii sunt incapatanati si cu greu vor da dreptate si celor din jur. Ar fi ideal sa fie mai maleabili si mai ingaduitori.

Fecioarele trec printr-un moment greu din punct de vedere financiar. Important e sa nu dispere si sa incerce sa gaseasca solutii.

Balantele vor avea multe de rezolvat, tocmai de aceea vor fi agitate si vorbarete. Ar fi bine sa se linisteasca pentru a nu crea o stare generala de nervozitate.

Scorpionii se gandesc serios sa-si schimbe domeniul de activitate, insa ar trebui sa stea in banca lor si sa nu faca pasi gresiti.

Sagetatorii se vor bucura de sustinerea colegilor si a apropiatilor, iar in acest fel proiectele demarate vor avea succes.

Capricornii nu vor fi cele mai active persoane la birou, insa acasa vor rezolva in timp record toate treburile casnice.

Varsatorii au initiativa si sunt plini de energie. Astfel vor reusi sa puna la punct detaliile unei lucrari importante.

Pestii se vor confrunta cu ceva probleme in relatiile personale, iar asta ii va face sa nu dea randamentul dorit la serviciu.

"Lista lui Schindler", scoasa la licitatie pentru suma de trei milioane de dolari... VIDEO: UIMITOR! Cativa scafandri, la un pas de a fi inghititi de un grup de balene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x