Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 24 iulie!

Berbecii vor fi entuziasti, plini de energie si isi vor face datoria la birou cu drag si spor. Vor fi surprinsi de propuneri de afaceri. Taurii sunt mai mult decat implicati in activitatile de serviciu, iar acest fapt se va reflecta in rezultatul muncii lor.

Gemenii vor avea de luat decizii. Stau bine la capitolul inspiratie, asa ca le va fi usor sa ia hotararile corecte. In ceea ce ii priveste pe raci, acestia sunt plini de umor si vor reusi sa ii inveseleasca si pe cei din jur. Au spor si la bani, astazi.

Leii au asteptari prea mari de la proiectele demarate si ar fi cazul sa coboare cu picioarele pe pamant pentru a nu fi dezamagiti, in timp ce fecioarele sunt creative si isi vor pune in valoare aceasta calitate prin proiectele in care se vor implica.

Balantele sunt binevoitoare si sar in ajutorul oricui, dar ar trebui totusi sa nu isi neglijeze interesele personale. Scorpionii vor avea un program incarcat in rezolvarea problemelor de la serviciu. Satisfactiile vor fi pe masura.

Sagetatorii nu au deloc stare, sunt agitati, mult prea vorbareti si ar trebui sa treaca si la fapte daca vor sa aiba rezultate la finalul zilei. Capricornii vor avea ceva batai de cap din cauza programului, insa vor avea sorti de izbanda.

Varsatorii ar face bine sa tina anumite opinii doar pentru ei decat sa provoace valva in jurul lor. Pestii vor avea parte de ceva surprize placute in plan familial. In aceasta seara, vestile bune nu ii vor ocoli

FOTO! Tara Sperantei, populata de pasari, oameni si pesti din flori ... VIDEO: Primii caini soferi din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x