Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 28 august!

Nativii din zodia berbec se joaca cu vorbele, sunt pusi pe glume si isi pot provoca singuri probleme, mai ales la serviciu. Taurilor le merge bine in plan emotional si asta se reflecta din plin in rezultatele de la birou. Linistea de la acest capitol ii ajuta sa dea randament maxim la serviciu.

Gemenii vor fi lipsiti de chef de munca, insa pentru a nu isca discutii, vor face tot posibilul sa realizeze lucrurile importante de pe ordinea de zi.

Racii sunt cam influentabili si asta le poate aduce prejudicii. Deciziile pe care le au de luat trebuie analizate cu atentie si luate doar de ei.

Leii vor fi implicati in ceva dispute la serviciu, in urma carora vor avea anumite revelatii. Isi vor da seama de corectitudinea oamenilor cu care se inconjoara.

Fecioarele sunt numai un zambet. Bunadispozitie le va face sa treaca foarte usor peste momentele mai tensionate de astazi.

Balantele sunt in mare forma, tocmai de aceea niciun lucru de pe ordinea de zi nu va ramane neterminat.

Scorpionii vor avea o zi plina de reusite. Pe seara, se anunta si o intalnire importanta.

Sagetatorii vor avea ceva surprize din partea unui apropiat. Ar fi spre binele tuturor sa trateze situatia cu calm si tact.

Capricornii nu vor avea o zi usoara, insa datorita starii de spirit, vor avea succes in cele intreprinse.

Varsatorii se vor implica in situatii care nu ii privesc si daca nu si vor cantari cu aentie cuvintele, pot cadea la mijloc.

Pestii vor avea o zi incarcata, vor avea ceva batai de cap, insa vor reusi sa faca fata tuturor problemelor.

Ea e Super Bunicuta! La 80 de ani, a ridicat o masina de raliuri... VIDEO! Batranica freestyle. Se sparge-n figuri mai ceva ca la 20 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x