Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 3 august!

Multe zambete si reusite le asteapta pe balante. Va fi o zi de week-end perfecta. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de sambata, 3 august!

Nativii din zodia berbec vor trece printr un impas legat de viata de cuplu. Fara o dscutie sincera si fara calm, cu greu se vor rezolva lucrurile.

Taurii vor face totul cu drag si entuziasm si se vor bucura si de reusitele muncii lor.

Gemenii vor avea multe motive de bucurie, familia va avea grija de acest lucru.

Pentru raci este o zi favorabila dezvoltarii relatiilor sociale. Pot incheia parteneriate importante, de mare folos pentru cariera lor.

Leii vor lasa mult de la ei in discutii, chiar daca dreptatea va fi de partea lor, de cele mai multe ori. Si datorita acestui fapt, se vor bucura de o zi linistita.

Fecioarele nu vor avea incotro si vor lua hotarari importante in plan profesional. Sfatul partenerului de viata le va fi de mare ajutor.

Balantele incep in forta ziua si nu le va scapa niciun lucru din program nepus la punct.

Scorpionii vor fi cam egoisti astazi. Nu prea vor tine cont de nimeni si nimic, vor prefera sa-si faca propriul program, fara a-i interesa de doleantele familiei.

Sagetatorii au o zi buna. Realizarea unui lucru major impreuna cu familia, le va aduce satisfactiile mult asteptate.

Capricornii vor fi zambitori si intr-o forma de zile mari intreaga zi. Vor avea o zi incarcata, insa starea lor de spirit le va fi de mare ajutor.

Pentru varsatori se intrevede o calatorie, nu in interes de serviciu, ci cu familia. Asa ca vor avea destul timp sa-si incarce bateriile.

Nativii pesti ar trebui sa acorde o mai mare importanta sanatatii si sa-si ofere timp de relaxare. O iesire in aer liber ar fi perfecta.

7 aprecieri pe care le iei drept complimente, dar sunt de fapt jigniri... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 4 august!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x