Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 3 septembrie!

Nativii din zodia berbec nu vor avea o zi usoara la serviciu. Vor aparea ceva obstacole in terminarea unui proiect important. In schimb, in plan familial, toate sunt bune. Taurii sunt in mare forma si vor avea rezultate profesionale de exceptie. Au spor si la bani, astazi.

Gemenii stau si ei de minune la capitolul inspiratie. Vor veni cu idei salvatoare in proiectele de echipa.

Racii sunt intr-o continua vacanta, asa ca se vor mobiliza cu greu in primele ore ale diminetii. Pana spre seara, insa, vor reusi sa-si duca obligatiile la bun sfarsit.

Leilor le merge excelent pe toate planurile. De aceea, au mare chef de viata.

Fecioarele se vor vedea implicate fara voia lor intr-o situatie tensionata si este indicat sa nu se piarda cu firea si sa vorbeasca putin, dar bine.

Balantele sunt impulsive si au tendinta de a spune tot ceea ce gandesc la nervi. Daca s-ar mai tempera, n-ar mai da nastere disputelor.

Scorpionii vor accepta sa se implice in proiecte dificile. Chiar daca nu vor fi scutiti de probleme, satisfactiile vor fi pe masura.

Sagetatorii vor avea parte de o intalnire neasteptata, care ii va bucura nespus de mult. In cea de-a doua parte a zilei se vor alege si cu ceva bani.

Capricornii ar trebui sa fie mai hotarati in plan emotional pentru ca pot pierde momente pretioase din cauza analizarii lucrurilor pe toate partile.

Varsatorii isi vor investi timpul in familie si vor incerca sa puna la punct toate treburile casnice.

Pestii vor avea parte de evenimente placute, astazi. Se intrevad vesti surprinzatoare legate de familie.

Gulliver in Tara "Piticilor": Cel mai inalt barbat din lume, 2.51 metri, vrea iubita romanca... La doar trei ani, joaca snooker ca un profesionist!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x