Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 30 iulie!

O zi excelenta se anunta pentru sagetatori. La fel si pentru tauri, cu multe reusite profesionale. Iata toate predictiile!

Berbecii ar face bine sa se gandeasca de doua ori inainte sa ia o decizie in ceea ce priveste capitolul sentimental, iar asta pentru a nu avea dezamagiri mai tarziu.

Taurii sunt pusi pe fapte mari, isi vor concentra atentia pe un lucru mult asteptat si dorit de ei si vor avea sorti de izbanda pana la urma.

Gemenii isi vor dedica timpul familiei si vor avea timp sa-si duca la indeplinire toate sarcinile.

Racii vor fi martorii unor situatii neplacute la serviciu, ar fi bine sa stea departe de acestea si sa nu se implice in dispute.

Pe nativii din zodia Leu va puteti baza astazi, sunt intr-o forma buna si isi vor arata disponibilitatea de a rezolva si treburile altora.

Fecioarele vor avea multe de castigat in urma gestionarii corecte a problemelor de serviciu si au sanse chiar la o promovare.

Balantele nu se vor da la fund de la nimic astazi, niciun lucru nu li se va prarea greu de realizat, desi vor avea un program incarcat.

Scorpionii sunt foarte eficienti si vor avea solutie la orice problema dificila. In plan financiar e posibil sa se aleaga cu ceva castiguri.

Sagetatorii stau bine la toate capitolele. In plus, vor afla vesti imbucuratoare legate de activitati profesionale.

Capricornii vor fi ocupati cu punerea la punct a planurilor personale impreuna cu familia. Pe seara se anunta ceva vesti bune venite de la serviciu.

Varsatorii nu prea stiu de gluma astazi si nu vor empatiza cu starile pline de veselie ale celor din jur.

Pestilor le va fi solicitat ajutorul in probleme profesionale ceva mai dificile si se vor descurca de minune in a gasit rezolvarea acestora.

Intr-un bar din Germania clientii sunt serviti de un... robot!... Se poate! Un australian a devenit campion mondial la rezolvarea Cubului Rubik...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x