Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 4 august!

Fecioarele vor avea cuvintele potrivite la purtator, asa ca le va fi usor sa obtina ceea ce vor. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de duminica, 4 august!

Nativii berbeci vor avea parte de liniste in plan afectiv. Vor reusi sa detensioneze relatia cu persoana iubita si sa se relaxeze in familie.

Taurii se vor implica in activitati care presupun multa migala si rabdare. Din acest motiv, este posibil sa devina usor irascibili si fara chef de vorba.

Gemenii sunt foarte secretosi in ceea de priveste activitatea profesionala si bine fac. Anumite persoane din anturaj le-ar putea pune bete-n roate.

Racii sunt foarte optimisti si increzatori in proiectele personale. Chiar daca negativismul celor apropiati e in floare, ei nu-si pierd speranta, si bine fac.

Leii sunt expansivi si plini de voie buna. Se vor implica trup si suflet in tot ceea ce vor intreprinde.

Fecioarele stiu sa obtina ceea ce vor, prezenta lor de spirit le ajuta in orice situatie.

Balantele vor afla o veste importanta referitoare la niste castiguri materiale, iar asta le va infrumuseta ziua.

Scorpionilor le merge din plin astazi. Vor reusi sa puna bazele unui nou proiect care le va aduce nu doar satisfactii morale, ci si financiare.

Sagetatorii sunt pe drumul cel bun in ceea ce priveste viata personala. Cu rabdare, vor avea parte de rezultatele dorite.

Capricornii vor fi agitati si vor duce lipsa de concentrare. Astfel ca isi vor indeplini cu greu obligatiile de astazi.

Varsatorii nu prea stiu de gluma astazi. Sunt introvertiti, asa ca mai bine vorbiti doar strictul necesar cu ei.

Pestii vor avea o duminica incarcata. Insa, sunt eficienti si vor reusi sa termine tot ceea ce vor incepe.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 3 august!... Maraton "vertical", pe scarile celei mai inalte cladiri din Beijing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x