Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 6 septembrie!

Berbecii sunt zambitori si trateaza totul cu incredere si optimism. Pe seara, este posibil sa aiba parte de o intalnire neasteptata, foarte importanta pentru ei. Taurii sunt foarte creativi astazi. Isi vor investi toata energia in proiecte personale.

Gemenii vor sa realizeze cat mai multe lucruri intr-un timp scurt si risca sa nu le iasa mai nimic. Ar fi indicat sa faca putin si bine.

Racii sunt usor irascibili. Responsabilitatile pe care le au pe umeri le creeaza un mare disconfort emotional.

Leii au idei de afaceri sclipitoare. E indicat sa aiba grija la partenerii alaturi de care vor sa le puna in practica.

Fecioarele vor avea o zi plina de satisfactii mai ales in plan profesional. Este posibil sa se aleaga cu noi contracte, dar si cu ceva bani.

Balantele sunt foarte muncitoare. Vor renunta la activitatile extraprofesionale si se vor implica la maximum in proiectele de la birou.

Scorpionii se vor bucura de o zi excelenta. Vor avea numai reusite astazi.

Sagetatorii vor avea o zi bogata in evenimente placute pe plan emotional. Neintelegerile din ultima vreme isi vor gasi cu usurinta rezolvarea.

Capricornii pot spera la o promovare, rezultatele bune profesionale atrag dupa ele acest fapt. In plan familial, armonie si liniste!

Varsatorii se bucura de toata sustinerea colegior in proiectele demarate, asa ca le va fi foarte usor sa obtina rezultatele dorite.

Pestii se implica intru totul in proiectele de la birou, au raspuns la toate si vor reusi sa fie in centrul atentiei datorita ideilor inspirate.

Un copil orfan din Republica Moldova l-a intalnit pe Papa Francisc dupa ce i-a cerut Suveranului sa-i fie tata... FASHION: A inceput Saptamana Modei la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x