Antena Căutare

Horoscopul zilei de 17 noiembrie şi orele norocoase. Gemenii câştigă o sumă uriaşă de bani!

Ziua de 17 noiembrie vine cu veşti bune pentru cei mai mulţi dintre nativi. Iată ce vă rezervă astrele!

Ziua de 17 noiembrie vine cu veşti bune pentru cei mai mulţi dintre nativi. Iată ce vă rezervă astrele!

BERBEC: Încearcă să vezi lucrurile cu obiectivitate, să nu te pronunți înainte de înfăptuirea anumitor lucruri. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Încearcă să îi înțelegi mai bine pe cei din jur, înainte să te trezești într-o dispută care se poate lăsa cu ceva ce nu îți dorești. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Primești o veste bună legată de situația ta financiară. Informațiile care ajung la tine te fac fericit, iar când te uiți peste contul tău bancar parcă înțelegi că nu ai avut idei geniale degeaba. Numărul norocos al zilei: 17.

RAC: Proiectele înaintează cu viteza luminii. Trebuie să fii în priză astăzi mai mult ca niciodată. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Tratează-i pe oamenii răi cu indiferență. Arată-le că greșesc ei prin atitudinea ta. Numărul norocos al zilei: 16.

FECIOARĂ: Ești în fața unui nou început. E o zi decisivă pentru tine, o zi în care se tranșează multe aspecte legate de sentimentele tale și de rolul tău în poveștile altora. Numărul norocos al zilei: 18.

BALANȚĂ: Nu te aștepta ca lucrurile să evolueze spectaculos din prima. Ca o afacere să meargă e nevoie de răbdare. Numărul norocos al zilei: 12.

SCORPION: Găsești portița de ieșire pe care o căutai de mult ca să ieși din malaxorul acuzațiilor ce ți-au tot venit în ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Trebuie să te organizezi mai bine. Nu au sens amânările acum. Mai bine te apuci de o treabă și o duci până la bun sfârșit decât să o abandonezi. Numărul norocos al zilei: 20.

CAPRICORN: Atmosfera devine apăsătoare. Trebuie să faci o pauză, să îți găsești prieteni care să te asculte. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Îți vine o idee nouă și ar fi bine să te mândrești cu ea dacă vrei ca o persoană să investească în tine. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Te așteaptă un parcurs interesant, așa că nu ar trebui să îți faci foarte multe griji. Ai încredere că totul va fi bine! Numărul norocos al zilei: 18.

Zodiile care vor fi protejate de divinitate în luna DECEMBRIE. Află şi tu dacă te numeri printre nativii norocoşi!... Poveste impresionantă în Statele Unite. Un om al străzii, sărac dar cinstit, a returnat un cec de 10 mii de dolari pe ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x