Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Balanțele au probleme în relații, o zi furtunoasă pentru Săgetători

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Horoscopul zilnic din 29 iulie 2020 aduce avertismente pentru nativii din zodia Balanță, pe segmentul relațiilor, schimbări profesionale pentru nativii din zodia Rac, Săgetorii își mențin punctul de vedere cu fermitate. Ce anunță horoscopul de miercuri pentru fiecare zodie

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Balanțele au probleme în relații, o zi furtunoasă pentru Săgetători

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Berbec

Atenție la sănătate! Se pare că ai multe drumuri de făcut pe distante scurte. Fie este nevoie să rezolvi chestiuni profesionale, fie un prieten sau o rudă îți solicita ajutorul. În toate cazurile, evită să te implici emoțional sau să ajuți mai mult decât ți se cere. Mentalul îți este animat de idei mărețe, dar așteaptă alte perioade mai favorabile pentru a le comunică și celor dragi. Îngrijește-ți mai mult sănătatea!

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Taur

Cheltuielile sunt la ordinea zilei. Fie că este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, fie că vrei să ajuți pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie că trebuie să achiți facturi și taxe, tot vei avea mai puțini bani în buget la finalul zilei. Bine ar fi să cumperi și să oferi strictul necesar, chiar dacă imboldurile de a fi generos sunt la cote mari. Veniturile tale din muncă proprie sunt fluctuante deocamdată.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Gemeni

Avertisment în relația cu familia! Săptămâna îți aduce energie și dorința de a te implica în mai multe treburi. Stările tale de spirit sunt schimbătoare și de aici poți gafa serios în relațiile cu ceilalți. Temperează-ți elanul și ocupă-te doar de îndatoririle tale. După-amiază este favorabilă unui tratament cosmetic, unui program de exerciții fizice sau unei plimbări prin magazinele preferate. Fii prudent în relațiile cu membrii familiei.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Rac

Planuri de viață noi! Contextul astral te predispune la interiorizare și la discuții de taină. Ar fi bine să te ocupi doar de treburi ușoare și să fii cât mai discret. Organismul este vulnerabil, așa încât ai grijă ce mănânci, hidratează-te suficient și dormi mai mult. Este posibil să afli informații prețioase legate de domeniul profesional. După-amiază sunt momente bune pentru a-ți creiona planuri de viață și chiar te poți gândi la o nouă profesie.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Leu

Întâlniri și dialoguri surprinzătoare! Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt interesante și pline de neprevăzut. Este posibil să revezi o cunoștință mai veche, de care nu mai știai nimic de mult timp. Ar fi bine să fii discret. Evită să îți divulgi planurile și intențiile, dar mai ales abține-te de la comentarii nefondate pe marginea unor subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Surplusul de energie l-ai putea canaliza prin exerciții fizice sau plimbări în aer liber.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Fecioară

S-ar putea să fii invitat la ședințe cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Posibil să trebuiască să iei cuvântul, să explici mersul activităților profesionale și să faci propuneri de îmbunătățire a acestora. Neprevăzutul este prezent, așa încât alege-ți cuvintele cu grijă și susține-ți punctele de vedere cu dovezi palpabile. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, în funcție de prestația de astăzi.

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Mai multe articole

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Balanță

Vești bulversante. Veștile din și despre străinătate sunt multe, bulversante și greu le poți urmă firul. Poate fi vorba despre călătorii îndepărtate sau despre cursuri, forme de instruire ce se desfășoară pe termen lung. Ia în calcul și faptul că deocamdată, lucurile nu stau cum ai dori tu. După-amiază mergi la un spectacol de teatru, la un film sau lecturează o carte cu teme filozofice. Prudentă la prieteni și așa-zișii protectori!

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Scorpion

Lipsă de bani! Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaționării cu instituțiile financiare. Este posibilă o răsturnare de situație vizavi de banii și bunurile pe care le deții cu partenerul de viață sau cu parteneri de afaceri, colaboratori. Fii prudent și ține o evidența strictă a tuturor documentelor financiare, deoarece erorile sunt greu de controlat și remediat. Cheltuiește strictul necesar și evită împrumuturile și investițiile.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Săgetător

Susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Relațiile parteneriale sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace. Ar fi bine să rămâi implicat doar în colaborarile și parteneriatele care te pun în valoare suficient de mult, încât să merite efortul. Pe de altă parte, ia în calcul faptul că oricând se poate destrăma orice parteneriat. Motivele discrepanțelor cu ceilalți sunt legate de ideologie, crez, filozofie de viață.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Capricorn

La serviciu se anunța multă forfotă. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit și funcționează la capacitate redusă. Evită provocările colegiale și ocupă-te doar de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă, însă pe cât posibil folosește doar remedii naturiste. Ar fi bine să-ți rezervi momente de odihnă, plimbări în aer liber și să adopți o dietă de sezon. Prudentă la bani! Cheltuiește strictul necesar și achita-ți datoriile la timp.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Vărsător

Nemulțumiri ieșite la iveală. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt punctele vulnerabile ale zilei. Nemulțumirile pot ieși la iveală în chip spectaculos, însă cu puțin efort și înțelegere față de nevoile și doleanțele celorlalți poți depăși ziua cu bine. Motivele conflictelor sunt legate de banii și bunurile comune. Tu vrei să investești, să câștigi mai mult, iar cei apropiați vor să îți cheltuieasca toată agoniseala. După-amiza, o activitate recreativă îți bucură și liniștește sufletul.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Pești

Scandal. Relațiile familiale și treburile gospodărești te solicita din plin. Este nevoie să discuți pe îndelete cu cei dragi despre casă, grădină și investițiile aferente. Posibil că un membru al familiei să vina cu propuneri inedite, ce vizează mutarea într-un alt oraș, altă țara. Achiziționarea unor bunuri patrimoniale este un alt aspect de luat în calcul. Discuțiile se vor purta pe tonuri zgomotoase, de aceea fii prudent.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri