Antena Căutare

Horoscopul Zilei:15 Noiembrie 2017. Racii își pot îndeplini un vis pe care îl aveau de mult!

BERBEC

Te afli în compania unor persoane foarte diferite şi ori tu trebuie să devii un fel de arbitru între taberele formate, ori să încerci să colaborezi eficient cu fiecare.

TAUR

Pui multă pasiune într-un proiect nou, care porneşte acum, şi dacă reuşeşti să-ţi păstrezi energia de acum până la capăt, roadele vor fi pe măsura patimii tale. Îţi place ceea ce faci şi când investeşti atâta bucurie de a munci într-un plan nou, rezultatele vor fi pe măsura dorinţei de reusită.

GEMENI

Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu ai parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile tale. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă te-ai lovi de un zid de răceala şi indiferenţa la orice tentativă de a te apropia.

RAC

E greu să-ţi vezi marele vis împlinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reuşit să pui în practică tot anul are mai mari şanse de materializare de acum înainte, dar trebuie să începi să faci de pe acum ceva în această direcţie.

LEU

Nu poţi trece uşor la etapa următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine. Dai piept cu o serie de piedici ce te obligă să-ţi aduni forţele mai atent şi să acţionezi cu îndrăzneală şi ambiţie.

FECIOARĂ

Deşi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anunţat pentru perioada următoare, tu ai mari rezerve şi nu te laşi convins de promisiunile lor. Preferi să te bazezi pe fapte!

BALANŢĂ

Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume şi te bucuri de momente superbe alături de cel drag. Primeşti cu inima deschisă gesturile sale de afecţiune şi oferi şi tu în schimb tot ce ai mai bun în tine.

SCORPION

Nu ştii cum să tratezi veştile care vin din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealaltă.

SĂGETĂTOR

Mai bine stai pe loc, fără a-ţi exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se mai pot modifica lucrurile, încă nu s-au aşezat toate pe făgaşul normal.

CAPRICORN

Nu poţi mulţumi pe toată lumea, nici măcar atunci când urmezi cele mai corecte căi şi nu te abaţi de la reguli. Cineva tot îţi va găsi nod în papură, chiar şi la cele mai juste decizii.

VĂRSĂTOR

Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult. Nu te mulţumeşti cu putin, sperai ceva mai mult de atât.

PEŞTI

Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat, şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate.

ÎNAINTE și DUPĂ tuns. Domnișoarelor, a fost nevoie doar de o foarfecă pentru ca acești bărbați hirsuți să se transforme ... Te-ai trezit vreodată din somn şi nu te puteai mişca? Află ce ţi se întâmpla, de fapt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x