Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Hotelul care îți permite să dormi în două tări, în același timp. Este unic în lume! - FOTO

Îți place să călătoreşti, de când te știi, iar locurile cât mai neobișnuite sunt pasiunea ta? Ei bine, acum visul ți s-a îndeplinit. Unde mai pui că vizitezi și mai multe ţări, într-o perioadă scurtă. Mai bine spus, două țări în același timp. Hotelul Arbez, despre el este vorba!

Îți place să călătoreşti, de când te știi, iar locurile cât mai neobișnuite sunt pasiunea ta? Ei bine, acum visul ți s-a îndeplinit. Unde mai pui că vizitezi și mai multe ţări, într-o perioadă scurtă. Mai bine spus, două țări în același timp. Hotelul Arbez, despre el este vorba!

Hotelul este situat în localitatea La Cure, chiar la graniţa dintre Elveţia şi Italia, ceea ce înseamnă că te vei odihni în două ţări, în acelaşi timp.

Camerele de hotel sunt decorate cu steme şi tradiţii atât din Elveţia, cât şi din Franţa. Restaurantul hotelului este și el împărțit în două colțuri: franțuzesc și elvețian.

Hotelul Arbez a fost construit înainte ca frontiera actuală dintre Franța și Elveția să intre în vigoare, în 1862, iar clădirea a fost folosită inițial ca magazin alimentar.

Recomandari