Antena Căutare

Hotelul care îți permite să dormi în două tări, în același timp. Este unic în lume! - FOTO

Îți place să călătoreşti, de când te știi, iar locurile cât mai neobișnuite sunt pasiunea ta? Ei bine, acum visul ți s-a îndeplinit. Unde mai pui că vizitezi și mai multe ţări, într-o perioadă scurtă. Mai bine spus, două țări în același timp. Hotelul Arbez, despre el este vorba!

Îți place să călătoreşti, de când te știi, iar locurile cât mai neobișnuite sunt pasiunea ta? Ei bine, acum visul ți s-a îndeplinit. Unde mai pui că vizitezi și mai multe ţări, într-o perioadă scurtă. Mai bine spus, două țări în același timp. Hotelul Arbez, despre el este vorba!

Hotelul este situat în localitatea La Cure, chiar la graniţa dintre Elveţia şi Italia, ceea ce înseamnă că te vei odihni în două ţări, în acelaşi timp.

Camerele de hotel sunt decorate cu steme şi tradiţii atât din Elveţia, cât şi din Franţa. Restaurantul hotelului este și el împărțit în două colțuri: franțuzesc și elvețian.

Hotelul Arbez a fost construit înainte ca frontiera actuală dintre Franța și Elveția să intre în vigoare, în 1862, iar clădirea a fost folosită inițial ca magazin alimentar.

Vişinată. Trei reţete pentru a o prepara! Damigeana cu vișinată din pivnița bunicilor noștri nu trebuie să rămână doar o... Refolosești sticla de apă? Este mai nesănătos decât dacă ai duce la gură o jucărie roasă de un câine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x