Antena Căutare

Houdini, magician genial sau simplu cascador? Trucul prin care a încercat să sfideze MOARTEA! Uite ce s-a întâmplat după zece ani!

Toată lumea a auzit de Harry Houdini, cel mai mare magician al tuturor timpurilor. Se pare că nici moartea artistului nu a fost lipsită de mister, exact ca întreaga lui viață.

Toată lumea a auzit de Harry Houdini, cel mai mare magician al tuturor timpurilor. Se pare că nici moartea artistului nu a fost lipsită de mister, exact ca întreaga lui viață.

De afla într-un turneu atunci când și-a dat seama că este bolnav. A refuzat ajutorul medicilor, de teamă să nu piardă niciun spectacol. Răpus de oboseală, și-a rupt glezna pe scenă, dar nu s-a lăsat. După câteva zile se pare că a primit un pumn în stomac, fapt ce a dus la o peritonită ce i-a fost fatală.

Cu câteva luni înainte, Houdini își cumpărase un coșciug de bronz, încare s-a închis și apoi a cerut să fie coborât în piscina unui hotel, timp de o oră și jumătate. Trucul i-a reușit, iar coșciugul l-a însoțit peste tot în turneu. Uneori glumea că acolo ar vrea să fie înmormântat, dacă ceva rău s-ar fi întâmplat. Și chiar așa a fost.

Este cunoscut faptul că magicianul nu credea în ședințe de spiritism și comunicarea cu spiritele din lumea cealaltă. Totuși, a convenit cu soția sa să facă un experiment.

După moartea lui Houdini, soția acestuia a început să pună la cale diferite ședințe de spiritism, pentru a se convinge dacă magicianul a reușit să sfideze realitatea chiar și dincolo de moarte. Și se pare că ultima închisoare a lui Houdini (moartea) nu i-a mai permis acestuia să iasă, căci femeia nu a primit niciun mesaj, deși a făcut ședințe de spiritism timp de zece ani.

FOTO INEDIT! Când curiozitatea este mai presus de orice! Au dat ZOOM la maximum pe nişte obiecte pe care le folosim ziln... Un ROBOT și-a atacat proprietara în timp ce aceasta dormea! A fost nevoie de intervenția paramedicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x