Căutare Live

Ți se rupe sufletul! Luptă zilnic pentru supravițuire, dar cântă dumnezeiește la pian

O cheamă Natalie și este o bătrânică din Melbourne. Zi de zi se refugiază în ceea ce îi aduce liniște și împlinire sufletească.

O cheamă Natalie și este o bătrânică din Melbourne. Zi de zi se refugiază în ceea ce îi aduce liniște și împlinire sufletească. Pianul!

Fiul său i-a filmat interpretările și a le-a postat pe internet, iar o lume întreagă a rămas fără cuvinte.

Bunicuța i-a încântat într-una din zile pe trecătorii din Melbourne. De atunci, obișnuiește să cânte mereu, în același loc. A existat un moment când Natalie s-a îmbolnăvit și nu a mai putut fi prezentă la datorie. Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu artista lor. Dar ea s-a pus pe picioare și a revenit pe "scenă".

În clipul de mai sus, femeia a internetat o piesă compusă pe moment, chiar de ea.

Vă mai spunem atât: Natalie ne dă o lecție de viață!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri