Antena Căutare

Și-a comandat niște pui crocant, dar când s-a uitat în cutie era să facă INFARCT! Uite ce a DESCOPERIT!

O femeie din Statele Unite a avut parte de o surpriză mai mult decât neplăcută atunci când s-a dus la un celebru restaurant fast food și a comandat pui.

O femeie din Statele Unite a avut parte de o surpriză mai mult decât neplăcută atunci când s-a dus la un celebru restaurant fast food și a comandat pui.

Devorise Dixon era în California a comandat niște bucățele crocante de pui prăjit. Când a vrut să se apuce de mâncat, femeia a găsit ceea ce părea a fi o coadă de animal.

Și-a cumpărat un SANDVIȘ, dar a descoperit ceva SCÂRBOS înăuntru! „Am luat o înghițitură și am crezut că mi se face RĂU când am văzut ce era înăuntru!”

Când a privit mai atent, printre bucățile crocante de pui se afla și un șobolan prăjit. Oripilată, femeia a depus imediat plângere.

Oficialii celebrului lanț de magazine fast food spun că nu există nicio dovadă care să susțină această acuzație.

Clienta a pozat strania descoperire și a postat fotografiile pe internet. În scurt timp, acestea au devenit virale în toată lumea.

Descoperire uimitoare! Ce se întâmplă dacă pui un ou fiert în salata verde! De acum încolo trebuie să ştii asta

El este BALTAZAR, ultimul miner de GHEAȚĂ de pe Pământ. ”N-am carte, dar cum să-mi las tradiția să piară?”... A vrut să se curețe în urechi, dar UITE ce a scos! „Dumnezeule, am stat cu asta înăuntru?” (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x