Antena Căutare

Și-a transformat piciorul amputat într-o lampă, iar apoi a scos-o la licitație

Un bărbat din Olanda și-a transformat piciorul amputat într-o lampă. Mai mult decât atât, Leo Bonten a încercat să vândă obiectul decorativ pe eBay, relatează Daily Mirror.

Și-a transformat piciorul amputat într-o lampă, iar apoi a scos-o la licitație Galerie
| mirror.co.uk

Un bărbat din Olanda și-a transformat piciorul amputat într-o lampă. Mai mult decât atât, Leo Bonten a încercat să vândă obiectul decorativ pe eBay, relatează Daily Mirror.

În 2012, olandezul și-a rupt piciorul și, din cauza unei infecții grave, medicii au fost nevoiți să i-l amputeze de la genunchi în jos. În loc să incinereze piciorul, așa cum se întâmplă cu majoritatea memebrelo amputate, bărbatul a decis să-l păstreze.

Leo Benton a hotărât să transforme piciorul într-o lampă, iar dorința lui a generat oa devărată dezbatere în jurul legalității acestui fapt. În mod normal, membrul ar fi trebuit să rămână la spitalul unde s-a operat.

”Piciorul meu este proprietatea mea. Oamenii ăși țin pietrele de la rinichi în borcan, deasupra șemineului. Cenușa persoanelor incinerate este inclusă în tatuaje. Eu vreau să fac o lampă din piciorul meu”, spunea olandezul.

Într-un final, a primit aprobarea de a păstra membrul, a luat legătura cu un medic și cu un designer, care l-au ajutat să confecțione lampa.

Când a terminat-o, Leo Benton a scos-o la licitație pe eBay. A setat prețul de pornire la 100.000 de euro, dar nu a reușit să încheie nicio afacere pentru că site-ul a scos anunțul deoarce nu permite vânzarea de părți ale corpului uman.

Un canibal din SUA a fost arestat și riscă și o condamnare la vegetarianism... Mai păstrează unele caracteristici? Află ce a fost partenerul tău într-o viaţă anterioară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x