Iadul pe pământ. În fața acestor imagini, lumea ar trebui să tacă pentru totdeauna! Infernul copiilor, numit "SIRIA"

În fiecare zi mor bombardaţi, striviţi de clădirile grele care cad peste umerii lor slabi, lipsiţi de apărare. Şi toate pentru ce? Orgoliu, putere și sete de răzbunare.Un joc meschin al celor mari, în rândul celor mici, în care ambiţiile câştigă în faţa morţii.

În fiecare zi, zeci, sute de copii mor bombardaţi, striviţi de clădirile grele care cad peste umerii lor slabi, lipsiţi de apărare. Şi toate pentru ce? Orgoliu, putere și sete de răzbunare. Un joc meschin al celor mari, în rândul celor mici, în care ambiţiile câştigă în faţa morţii.

Oare câte vieţi de copii nevinovaţi trebuie să mai fie strivite de obuze, să ne dăm seama că suntem la limita cea mai de jos a umanităţii? Este o întrebare pe care, des, copiii din Siria o strigă din tot sufletul către cer, aşa cum ştiu ei mai bine.

Iadul pe pământ. În fața acestor imagini, lumea ar trebui să tacă pentru totdeauna! Infernul copiilor, numit "SIRIA"

Părinţii sunt nevoiţi să îşi vadă puii murindu-le în braţe, căutându-i sub dărâmături şi apoi ducându-i la groapă.

Dacă vrei să ştii cum arată întradevăr IADUL, este sufiecient să priveşti imaginile neputinţei, cu miros greu de moarte, din Siria. Lumea ar trebui să ţină un moment de tăcere, pentru totdeauna, în faţa lor!

Ultimele știri