Antena Căutare

I-au auzit milioane de români, dar nu știau cum arată. Ei sunt Ioana și Marcel, vocile de pe GPS-uri!

“Doamna Ioana” şi “domnul Marcel”, aşa cum sunt numiţi cei doi “ghizi virtuali” din cea mai mare parte a aparatelor GPS vândute în România se declara deloc deranjaţi de apostrofările pe care ştiu şi ei că le primesc de la şoferi atunci când “îi trimit” aiurea pe câte un drum

“Doamna Ioana” şi “domnul Marcel”, aşa cum sunt numiţi cei doi “ghizi virtuali” din cea mai mare parte a aparatelor GPS vândute în România se declara deloc deranjaţi de apostrofările pe care ştiu şi ei că le primesc de la şoferi atunci când “îi trimit” aiurea pe câte un drum. Asta pentru că sunt conştienţi că vină nu le aparţine nici lor şi nici producătorului soft-ului iGO, cel care le foloseşte vocile. Ba mai mult, “domnul Marcel”, fără să-şi dea seama, chiar se mai ceartă pe el însuşi când se încurcă în trafic.

Mihaela Popa alias „Ioana”

“Mergeţi mai departe... trei... sute... şapte... zeci... de metri... pe urmă... viraţi... la stânga”, “Intraţi în sensul giratoriu.... şi părăsiţi-l la... a două... ieşire”, sunt câteva dintre frazele scurte şi fragmentate în intonaţie, uneori salvatoare, alteori enervante, “rostite” de acel dispozitiv cu ecran luminos de care mulţi dintre şoferi se ajută să ajungă la destinaţie într-un oraş pe care nu îl cunosc. iGO, unul dintre cele mai răspândite soft-uri de navigare GPS din România, are două personaje principale: “Ioana”, vocea feminină, şi “Marcel”, vocea masculină. “Doamna Ioana” se numeşte, de fapt, Mihaela Popa, iar “domnul Marcel”, este Kovacs Hunor.

Hunor Kovacs alias „Marcel”

Află mai multe despre cei doi AICI.

Cum a câștigat un cerșetor român 250 de lei în 10 minute. „MINUNEA ZILEI”, live pe Facebook... ”Am crezut că ne împușcă!” O să râzi cu lacrimi când o să afli de ce s-au speriat trei olteni...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x