Și-au cumpărat o saltea NOUĂ, dar când au ajuns acasă au descoperit ceva REVOLTĂTOR! „Am scos folia și am rămas ȘOCAȚI, înăuntru era...”

O familie din Mexic și-a cumpărat o saltea nouă. Dar în momentul în care au ajuns acasă și au vrut să se bucure de ea, ceva ciudat s-a întâmplat.

O familie din Mexic și-a cumpărat o saltea nouă. Dar în momentul în care au ajuns acasă și au vrut să se bucure de ea, ceva ciudat s-a întâmplat.

Momentul a fost filmat, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea. Familia a scos salteaua din folia de protecție și atunci a ieșit la iveală surpriza neplăcută.

Sub primul strat de material au descoperit că salteaua era una atât de veche și de folosită, încât era plină de mucegai și mizerie.

Filmarea a ajuns pe internet și a uimit o lume întreagă.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri