Antena Căutare

Icoana care te scapă de patima beţiei. Este de ajuns să te rogi o singură dată şi vei scăpa de viciu

O icoană din Rusia ar avea puteri miraculoase asupra celor căzuţi în patima beţiei

Icoana care te scapă de patima beţiei. Este de ajuns să te rogi o singură dată şi vei scăpa de viciu
Icoana

O icoană din Rusia ar avea puteri miraculoase asupra celor căzuţi în patima beţiei. Icoana Maicii Domnului "Potirul nesecat" se află la Mânăs­ti­rea Vîsoţki din gu­bernia Sepuhov şi atrage anual mii de oameni, care pleacă de acolo, în mare măsură, tămăduiţi.



Pe lângă tămă­dui­rea fizică a be­ţiei, viciul trebuie în­frânt şi prin rugă­ciune şi post. Din terapia spi­rituală a credin­cio­şilor ruşi face parte şi o icoa­nă cu mari puteri de vin­decare asupra al­­coolis­mului: MAI­­CA DOMNULUI "Po­tirul nesecat". Prezentă sub formă de cópii, în majoritatea bisericilor ortodoxe din lume, icoana are şi un acatist, cu mare putere vin­de­cătoare, pe care nefericiţii căzuţi în patima grea a beţiei trebuie să îl citească zi de zi, dimineaţa, ime­diat după ce se trezesc. El poate fi procurat, împreună cu icoana vindecătoare a Maicii Domnului "Potirul ne­secat", de la pangarele bisericilor care vând şi tipă­rituri.

Vestea bună este că şi copiile acesteia, răspândite la multe biserici din lume, şi chiar din România, ar avea puteri vindecătoare.

Ţi-ai dezvăluit ADRESA pe Facebook? Mare greşeală! Şterge-o imediat!... E nebunie. 95 la sută dintre oameni nu pot desluși secretul celui mai tare test!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x