Antena Căutare

Ieri cerșetor, azi afacerist de succes! Un simplu gest de omenie i-a schimbat viața total! Ce a făcut bărbatul ca să se îmbogățească!

Aceasta este incredibila poveste a unui cerșetor devenit bogat peste noapte, după ce a făcut un simplu gest de omenie!

Ieri cerșetor, azi afacerist de succes! Un simplu gest de omenie i-a schimbat viața total! Ce a făcut bărbatul ca să se îmbogățească!
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

Aceasta este incredibila poveste a unui cerșetor devenit bogat peste noapte, după ce a făcut un simplu gest de omenie!

Cea mai frumoasă poveste de viață, de generozitate și de recunoștință vine din Franța. Michel Flamant, un brutar, în vârstă de 62 de ani, și-a dat afacerea de o viață pe mâna unui om al străzii pe suma simbolică de un dolar, după ce cerșetorul i-a salvat viața.

Jérôme Aucan, un om al străzii, obișnuia să cerșească în fața unei brutării din Franța, unde patronul s-a dovedit a fi foarte generos. În fiecare dimineața, îl invita în brutarie și îi oferea o cafea caldă și un corn. Însă, într-o zi de decembrie, brutarul a fost la un pas de moarte.

O poveste de iubire ca-n povești! S-au cunoscut la șapte ani și nu s-au mai despărțit! Ce ”ingredient” i-a ținut ”legați” 76 de ani

Din cauza unui cuptor defect, în brutărie a pornit un mic incendiu, iar patronul, Flamant, era să moară intoxicat cu dioxid de carbon, dacă nu ar fi fost salvat în ultimul moment chiar de cerșetor. Ulterior, acesta a dorit să îl răsplătească pe erou pentru bunătatea sa.

Jerome învățând meserie de la Flamant, cel pe care l-a salvat

Imediat după incident, brutarul și cerșetorul au devenit buni prieteni, iar Flamant i-a oferit acestuia un loc de muncă în localul său. Michel l-a învățat meserie pe salvatorul său, iar acum a decis că afacerea sa de-o viață, pe care se chinuia să o vândă de doi ani, fără succes, să i-o lase acestuia, fiind convins că va rămâne pe mâini bune, informează rnl.ro.

„Dacă Jérôme nu era atunci în preajma brutăriei, aș fi fost acum la cimitir. Ce este mai important: banii sau viața? Banii nu mă interesează, chiar dacă nu sunt bogat. Vreau să fiu liber, liniștit. Dacă el poate să-și construiască fericirea, atunci înainte”, a spus brutarul.

Din om al străzii în afacerist

Jerome a declarat pentru presa franceză că e conștient de responsabilitatea încredințată și că va avea grijă să nu-l dezamăgească și să aibă grija de clienți, să rămână a fel de mulțumiți de produsele brutăriei.

„Michel mi-a oferit cel mai frumos cadou și acum vreau să fiu demn de el”, a spus Jérôme .

Uită-te bine la mâinile tale! Ele îţi spun totul despre viaţa ta amoroasă... De ce ți se face somn în autobuz sau tramvai! Misterul a fost elucidat! Cine s-ar fi gândit la asta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x