Căutare Live

Il vedeti pe omul invizibil? Se confunda cu orice peisaj!

Artistul chinez Liu Bolin a devenit cunoscut in intreaga lume pentru talentul sau de a se confunda cu orice peisaj. Tu il vezi?

Liu Bolin a expus un nou set de fotografii la galeria Eli Klein din New York, care il infatiseaza confundandu-se cu fundaluri extrem de variate. Talentul sau este unul impresionant, pentru ca de multe ori este foarte greu sa il distingi de celelalte elemente din imagine.

Artistul poate fi vazut camuflandu-se in imagini cu vapoare, rafturi cu ziare si reviste, jucarii, intr-un supermarket, o cabina telefonica, pereti cu graffiti si statii de autobuz. Chinezul de 40 de ani petrece uneori nu mai putin de zece ore pentru a se picta.

Vezi si tu pozele senzationale, in galeria foto!

sursa foto: ekfineart.com

Veniti de luati baschet! Mircea "Mullin" Badea si Victor "Kemp" Ciutacu, singuri impotriva tuturor, ... Americanii au lansat televizorul de 300.000 de dolari...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri