Antena Căutare

Iluzia optică ce ascunde un test IQ. Crezi că poți găsi greșeala din imagine în mai puțin de 10 secunde?

Află cât de ascunțit este simțul tău de observație, rezolvând cât mai repede acest „puzzle” dificil. Provocarea este să găselșt litera „intrusă” din imagine în mai puțin de 10 secunde.

iluzie optica cu litere y si x Galerie
Iluzia optică ce ascunde un test IQ. Testează-ți inteligența și găsește greșeala din imagine | Jagranjosh.com via Daily Star

Dacă esti pasionat de jocuri ale minții, acest „puzzle” ar putea fi pentru tine. Rezolvă în timp cât mai scurt iluzia optică ce ascunde un test de inteligență și descoperă cât de bine dezvoltat este simțul tău de observație. Crezi că te descurci?

Cotește și: Iluzia optică virală care îți pune calmul la încercare. Poți găsi felia de pepene fără sâmbure în cinci secunde?

Găsește litera diferită din următoarea imagine. Testează-ți inteligența cu această iluzie optică

Iluziile optice sunt, în esență, doar un alt tip de enigme, care te provoacă să gândești nonconformist, scrie dailystar.co.uk. Aceasta este o modalitate grozavă de a-ți pune mintea la lucru, permițându-i să se concentreze pe ceva foarte specific.

Potrivit creatorilor acestei iluzii, ea ascunde un test de inteligență și doar cei cu un „ IQ ridicat” sunt capabili să rezolve puzzle-ul în mai puțin de 10 secunde.

În imaginea următoare, vei vedea 13 rânduri și 31 de coloane în care apare litera Y. Provocarea este să te uiți atent și să găsești intrusul, mai exact litera X. Nu este atât de ușor pe cât pare! Pentru că mintea ta le poate percepe distorsionat.

Privește cu atenție imaginea și testează-ți IQ-ul. Ai la dispoziție doar câteva secunde să găsești litera care nu se potrivește în șir.

Pentru a găsi intrusul, e nevoie să te uiți atenți printre rânduri și coloane.

Ai nevoie de un indiciu? Privește jumătatea din dreapta a fotografiei cu iluzia optică ce ascunde un test de inteligență.

Dacă încă îți este dificil să descoperi litera greșită, citește răspunsul mai jos, așa că asigură-te că privești bine imaginea de mai sus, înainte de a derula.

Litera X se găsește pe al șaselea rând de-a lungul coloanei cu numărul 19.

Citește și: Iluzia optică virală pe care doar cei cu ochi de vultur o pot descoperi. Ai observat lăcusta din imagine?

O mamă a văzut pe piciorul copilului ei o dungă roșie și l-a dus la spital. Ce diagnostic a primit micuțul... Credeau că au dat peste o creatură bizară, însă au făcut descoperit un nou animal marin. Ce este creatura cu 24 de ochi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x