Antena Căutare

Iluzia optică ce le-a dat bătăi de cap chiar și specialiștilor. Detaliile pe care puțini reușesc să le observe

Iluzia optică cu animale care le-a dat de cap și specialiștilor. Ce vezi în imagine

colaj cu o poza cu un barbat care foloseste o lupa si iluzia optica cu copac Galerie
Specialiștii au încercat să descifreze câte animale sunt în imagine. Tu poți să le vezi pe toate? | Shutterstock

Această iluzie optică i-a derutat pe mulți dintre cei care au privit-o minute în șir, încercând să descopere enigma. Nu toată lumea reușește să descopere și cele mai mici detalii.

Imaginea cu iluzie optică a făcut înconjurul internetului și mulți au încercat să o descifreze. Chiar dacă inițial pare ușor, această poză cu conturul unui copac, de fapt, ascunde mai multe animale.

Iluzia optică ce a dat bătăi de cap chiar și specialiștilor

Potrivit specialiștilor, dacă reușești să le identifici pe toate în maxim 20 secunde, înseamnă că ai un IQ peste medie.

Citește și: O iluzie optică halucinantă ascunde un număr. Doar cei cu o inteligență peste medie pot vedea

La prima privire, imaginea poate dezorienta pe oricine pentru că pare doar o schiță a unui copac cu crengile lui pe un fundal alb.

Iluzia optică e mult mai mult de atât. Specialiștii au indicat faptul că printre aceste crengi se ascund 5 animale. Ceea ce face dificilă descoperirea lor este culoarea monocromatică a desenului.

Fiind doar o imagine alb-negru, cu crengi pe care sunt desenate niște frunze, este dificil să descoperi dacă dispunerea acelor crengi scoate la iveală și alte forme.

Citește și: Ai un "IQ ridicat" dacă poți identifica toate cele 10 animale din imagine în doar 22 de secunde. Iluzie optică specială

Un alt lucru care face dificilă interpretarea iluziei optice este faptul că unele animale sunt desenate cu susul în jos.

Tocmai de aceea e indicat să întorci imaginea în toate pozițiile pentru a putea să descoperi toate animalele care se ascund printre crengile copacului.

Care e rezolvarea iluziei optice cu animale

Pentru a începe această provocare, mai întâi trebuie să îți setezi un cronometru pentru 20 secunde. E important să nu trișezi ca să vezi exact cum poți face față provocării.

Dacă reușești să găsești toate cele 5 animale înainte să expire timpul, atunci înseamnă că ai un IQ mai mare decât majoritatea.

Citește și: Doar 1% din populație vede iepurele ascuns printre pisici. Iluzia optică a împărțit efectiv internetul în două

Nu e ușor să depistezi animalele pentru că trebuie să ai o atenție la detalii foarte bine dezvoltată. Ca să îți fie mai ușor să le găsești, trebuie să știi că 3 animale sunt în partea stângă a copacului, trei dintre ele sunt mai mici și 2 sunt mai mari și toate 5 sunt păsări.

Aceste indicii te pot ajuta să îți ajustezi așteptările și să știi ce anume să cauți.

Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când mănânci regulat ardei gras. Descoperirea specialiștilor... Pentru a nu atrage ghinionul în propria casă, nu împrumuta niciodată aceste lucruri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x