Iluzia optică ce provoacă isterie online! Tu poți să găsești pisica din bibliotecă? Cei mai mulți renunță, după minute bune de încercări: „E imposibil!”

O fotografie cu o bibliotecă, aparent banală, a creat o adevărată nebunie în mediul online. Mii de oameni au încercat să răspundă provocării lansate de o femeie: „Tu vezi pisica din imagine?”

Iluzia optică ce provoacă isterie online! Tu poți să găsești pisica din bibliotecă? Cei mai mulți renunță, după minute bune de încercări: „E imposibil!”

Se pune că o fotografie spune o mie de cuvinte. Ei bine, în acest caz, imaginea postată, pe Twitter, de Kate Hinds, o femeie din SUA, s-a transformat într-un adevărat test de atenție pentru mii de oameni.

Ai găsit pisica?

Kate a postat o fotografie cu biblioteca din sufrageria sa și i-a provocat pe oameni să găsească răspunsul la întrebarea: „Ai găsit pisica?”

Testul ce i-a înnebunit pe toți! Ce număr trebuie pus în locul semnului de întrebare?

Biblioteca este ticsită de cărţi şi obiecte astfel că jocul nu este unul neapărat uşor. Mulți au abandonat, duă minute în șir de căutări.

„Nu pot găsi pisica. Am văzut însă o figurină”, „Este imposibil, dar ai ai o bibliotecă super”,sunt doar câteva dintre miile de reacții pe care le-a primit postarea.

Testul ce a înnebunit internetul! Poți găsi câinele printre urșii polari? „Mulți abandonează, e prea greu”

Tu cum te-ai descurcat, ai reușit să găsești pisica misterioasă? Dacă ai nevoie de puțin ajutor sau dacă vrei să îți verifici răspunsul, poți găsi rezolvarea, în galeria foto de mai sus.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri