Antena Căutare

Iluzia optică ce provoacă isterie online! Tu poți să găsești pisica din bibliotecă? Cei mai mulți renunță, după minute bune de încercări: „E imposibil!”

O fotografie cu o bibliotecă, aparent banală, a creat o adevărată nebunie în mediul online. Mii de oameni au încercat să răspundă provocării lansate de o femeie: „Tu vezi pisica din imagine?”

Iluzia optică ce provoacă isterie online! Tu poți să găsești pisica din bibliotecă? Cei mai mulți renunță, după minute bune de încercări: „E imposibil!”

Se pune că o fotografie spune o mie de cuvinte. Ei bine, în acest caz, imaginea postată, pe Twitter, de Kate Hinds, o femeie din SUA, s-a transformat într-un adevărat test de atenție pentru mii de oameni.

Ai găsit pisica?

Kate a postat o fotografie cu biblioteca din sufrageria sa și i-a provocat pe oameni să găsească răspunsul la întrebarea: „Ai găsit pisica?”

Testul ce i-a înnebunit pe toți! Ce număr trebuie pus în locul semnului de întrebare?

Biblioteca este ticsită de cărţi şi obiecte astfel că jocul nu este unul neapărat uşor. Mulți au abandonat, duă minute în șir de căutări.

„Nu pot găsi pisica. Am văzut însă o figurină”, „Este imposibil, dar ai ai o bibliotecă super”,sunt doar câteva dintre miile de reacții pe care le-a primit postarea.

Testul ce a înnebunit internetul! Poți găsi câinele printre urșii polari? „Mulți abandonează, e prea greu”

Tu cum te-ai descurcat, ai reușit să găsești pisica misterioasă? Dacă ai nevoie de puțin ajutor sau dacă vrei să îți verifici răspunsul, poți găsi rezolvarea, în galeria foto de mai sus.

Un om disperat a sunat la 112: " - Alo, o ursoaică și trei pui sunt la mine în magazin!" Clipe de panică în Tu... A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit ...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x