Antena Căutare

Iluzia optică pe care doar 1% dintre oameni o pot descifra. Tu reușești să găsești broasca în mai puțin de 5 secunde?

Te provocăm să găsești broasca din imagine în doar câteva secunde: cinci. Foarte puțini oameni reușesc să descopere unde se ascunde vietatea, din cauza culorilor care camuflează. Tu în cât timp ai găsit-o?

iluzie optica cu o broasca ascunda in padure
Te provocăm să găsești broasca din imagine în doar câteva secunde: cinci. Foarte puțini oameni reușesc să descopere unde se ascunde vietatea, din cauza culorilor care camuflează. Tu în cât timp ai găsit-o? | Bright Side

Iluziile optice sunt o modalitate excelentă de a îți provoca creierul, dar nu sunt ușoare. Mulți dintre noi suntem familiarizați cu cât de dificile pot fi unele dintre aceste jocuri complicate, însă încercarea moarte n-are, nu-i așa?

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid! Găsești litera greșită în 13 secunde? Doar cei isteți reușesc

Unde se află broasca dinn imaginea cu pădurea

Următoarea iluzie optică nu doar că e dificilă, dar îți testează capacitatea de a observa broasca din imagine contra cronometru. Cel mai bun timp a fost de cinci secunde.

Așa că, dacă reușești să reperezi broasca în mai puțin de cinci secunde, atunci faci parte dintr-o categorie mică de persoane. În această iluzie distribuită de JagranJosh, care citează Bright Side, este o pădure verde care pare să nu aibă nimic ascuns. Asta la o primă inspecție.

Provocarea este să vezi o mică broască verde, care se află camuflată pe lângă copacii înalți. Dacă încerci provocarea, asigură-te că ai și un cronometru la dispoziție. Dacă reușești să găsești creatura ascunsă în limita de cinci secunde, ești unul dintre puținii care au o atenție extraordinară.

Citește și: Iluzie optică virală! În cât timp găsești leopardul din fotografia ilustrată. Imaginea care le dă bătăi de cap internauților

Rezultat iluzie optică: Locul unde e ascunsă broască

Broasca nu se află în partea stângă a junglei. Acest indiciu te va ajuta să restrângi căutarea, astfel încât să nu pierzi mult timp.

Dacă timpul a trecut sau nu reușești să găsești broasca imediat, încearcă să privești în partea dreaptă a imaginii. Acolo se află broasca verde, care așteaptă să fie descoperită.

Iată rezultatul:

Cazul ciudat al unui bărbat care a descoperit că este frate cu soția sa: „Avem și doi copii împreună”. Cum a aflat veste... Iarnă ca-n povești! Care sunt județele unde ninge abundent. A fost necesară intervenția utilajelor de deszăpezire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x