Antena Căutare

Iluzie optică de senzație! Privește atent imaginea cu blocurile și descoperă care clădire este mai aproape

O imagine în care se pot observa două blocuri s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Nu puțini au fost cei care au încercat să își dea seama care este cea mai apropiată clădire.

Galerie
Descoperă care clădire este mai aproape, din această iluzie optică | sursa foto: Profimedia

Ceea ce inițial poate părea drept o simplă fotografie cu blocuri s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală. Nu puțini au fost cei care au încercat să își dea seama care este cea mai apropiată clădire și cum sunt dispuse blocurile, de fapt. Încearcă și tu să descoperi răspunsul corect. Doar cei cu simț de observație puternic reușesc să găsească soluția.

Iluzie optică de senzație! Privește atent imaginea cu blocurile și descoperă care clădire este mai aproape

În imaginea prezentată mai jos poți observa două clădiri însă, cu cât privești mai mult, cu atât percepția îți va juca feste. Vei începe să crezi fie că blocul din stânga este mai în față, fie invers, că cel din dreapta se află mai în față.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești lupa din imagine? Nu e ascunsă, dar puțini o văd. Unde se află obiectul, de fapt

Articolul continuă după reclamă

Tot ce ai de făcut este să te uiți cu foarte mare atenție la orice detaliu și să încerci să îți dai seama care este adevărul, de fapt.

Nu te grăbi, ci încearcă să dai dovadă de răbdare și de atenție foarte mare la micile detalii. Jocul de lumini, umbre și nuanțe poată să inducă ochii în eroare, însă cu siguranță merită să încerci să deslușești misterul acestei iluzii optice de senzație.

Citește și: Doar 1% din populație vede iepurele ascuns printre pisici. Iluzia optică a împărțit efectiv internetul în două

„Aceasta este una dintre cele mai bune iluzii optice pe care le-am văzut vreodată. Prima impresie a mea a fost că mai în față e clădirea din dreapta, dar apoi, după ce m-am uitat mai bine, mi-am dat seama că mai în fțaă este cea din dreapta. Dacă te uiți mai atent vei vedea că marginile clădirii din dreapta sunt mai mici decât ale celeilalte. În plus, la unele etaje, se observă clar cum blocul din stânga acoperă mici porțuni din balcoanele blocului din dreapta”, a scris unul dintre internauții care au reușit să găsească răspunsul corect, au informat cei de la dailystar.co.uk.

Which building is closer..
byu/Cloverfieldstarlord inconfusing_perspective

Dacă și tu ai reușit să descoperi răspunsul corect, atunci cu siguranță poți spune despre tine faptul că ai un simț al observației extrem de bine dezvoltat.

O altă provocare interesantă este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci la această iluzie optică.

Cum a reacționat un turist venit în vacanță în România, când s-a trezit în mijlocul unei pajiști pline cu vaci: „Aceea e... Cine e românul care a alergat de la București la Munchen pentru primul meci al tricolorilor la EURO 2024: „Cred în aceșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x