Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șapca din imagine? Nu e ascunsă, dar puțini o văd. Unde se află, de fapt

O imagine ce prezintă un desen de tip doodle a făcut senzație și s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent și să găsești șapca din imagine în cel mult 7 secunde.

imagine cu un desen tip doodle ce prezintă diferite obiecte Galerie
Un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Shutterstock

Uneori, o simplă imagine poate ascunde un test de inteligență sau o iluzie optică. Este și cazul acestui desen de tip doodle, în care se pot observa numeroase obiecte de forme și culori diferite.

Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la această poză și să încerci să descoperi unde se află șapca, de fapt. Deși nu este ascunsă deloc, aceasta pare extrem de dificil de găsit.

O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie virală. Descoperă unde se află șapca, de fapt

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. O astfel de provocare este și imaginea de mai sus, ce reprezintă un desen de tip doodle în care pot fi observate diferite elemente.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești iepurele din filmare? Unde se ascunde animalul, de fapt. Iată răspunsul

Regula este una cât se poate de simplă: trebuie să te uiți atent la poză și să încerci, în cel mult 7 secunde, să descoperi unde se află șapca din imagine. Aceasta are culoare portocalie și nu este deloc ascunsă, însă se pare că doar cei cu privire ageră reușesc s-o vadă imediat.

Folosește-ți răbdarea și simțul de observație pentru a studia atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să vezi unde se află șapca, de fapt. Dacă ai reușit să găsești răspunsul în cel mult 7 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire de invidiat. Dacă nu ai reușit, încearcă să nu abandonezi căutarea.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești broasca țestoasă din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Ca să te ajutăm îți oferim niște sfaturi: ține cont de faptul că șapca are culoare portocalie, așa că urmărește doar elementele ce au această culoare în poză. În plus, te mai poate ajuta să analizezi desenul pe bucăți, nu privind totul în ansamblu.

Dacă ți-ai pierdut atenția sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent desenul de tip doodle, în partea din stânga sus. Șapca se află lângă priza albă și mașina roșie.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Ce se întâmplă cu câinii de la Cernobîl în prezent. Ce au arătat testele de sânge și ce este diferit la ei... O tânără a cumpărat o valiză veche și când a deschis-o a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x