Antena Căutare

Iluzie optică virală! Poți să găsești coroana ascunsă în dormitor? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul

O iluzie optică a devenit virală și oameni din întreaga lume au încercat să descopere unde se află coroana din dormitor, de fapt. Încearcă să găsești răspunsul în mai puțin de 10 secunde.

imagine in stil desen cu un dormitor in care se afla un covor, un dulap, rafturi pe pereti Galerie
Încearcă să descoperi unde se află ascunsă coroana din imagine, de fapt | jagranjosh.com/Bright Side

O imagine de tip desen în care este reprezentat un dormitor în care se află ascunsă o coroană s-a transformat peste noapte într-o adevărată iluzie optică. Nu puțini au fost cei care s-au străduit să descopere soluția, însă puțini au reușit să facă asta în mai puțin de 10 secunde. Testează-ți spiritul de observație și istețimea și vezi cât de repede poți găsi coroana ascunsă în dormitor, de fapt.

O iluzie optică ce prezintă imaginea unui dormitor în care este ascunsă o coroană a devenit virală

Privind poza de mai sus vei observa că este vorba despre un dormitor în care există un șifonier, o noptieră, o comodă cu oglindă, rafturi și un pat. Tot ce ai de făcut este să privești cât mai atent totul și să încerci să descoperi unde a fost ascunsă o coroană. Ține contul de faptul că orice detaliu îți poate servi drept indiciu important, așa că folosește-ți simțul observației pentru a analiza dormitorul cu atenție. Dacă reușești să descoperi unde se află ascunsă coroana în mai puțin de 10 secunde, atunci în mod sigur ești o fire isteață și nu îți scapă nimic.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești crocodilul din poză? Unde se ascunde acesta, de fapt

Doar cei cu privire ageră reușesc. Încearcă să te uiți atent la poză și să descoperi unde este coroana, de fapt. Cei care reușesc să facă asta în mai puțin de 10 secunde pot spune despre ei că au un spirit de observație extrem de bine dezvoltat, dar și o minte sclipitoare.

Provocarea aceasta a apărut pe site-ul celor de la Bright Side și a fost apoi preluată de cei de la jagranjosh.com.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șopârla din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Dacă nu ai reușit, iată totuși răspunsul! Coroana este ascunsă pe polița din dreapta, chiar în dreptul ghiveciului cu plante. Este de culoare galbenă și poate fi confundată ușor cu una dintre cărți.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este hoțul care a furat chipsuri din magazin. Iată răspunsul... Când a auzit ce îi cere soacra cadou de Crăciun, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x