Antena Căutare

Iluzie optică virală! Poți să găsești ursul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

O fotografie făcută într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar cei cu ochi de vultur pot găsi ursul ascuns în poză în mai puțin de 8 secunde. Tu crezi că te descurci?

imagine cu o cabana de lemn intr-o padure unde se afla capul unui urs Galerie
O imagine cu un urs ascuns într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia/Antena 1

O imagine din natură ce surprinde o cabană dintr-o pădura s-a transformat într-o iluzie optică virală și nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află ascuns ursul din poză. Tot ce ai de făcut este să descoperi animalul în mai puțin de 8 secunde. Dacă faci asta, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră, precum cea a unui vultur.

O fotografie cu un urs ascuns într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală. Încearcă să găsești animalul din poză

Cel mai probabil, fotografia a fost realizată de un fotograf în timpul unei plimbări printr-o pădure din zona de munte. În imagine se poate observa o cabană realizată din lemn, înconjurată de numeroși brazi înalți. Undeva, perfect camuflat în acest peisaj, se află un urs. Crezi că poți să îl găsești? Dacă faci asta în mai puțin de 8 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră precum cea a unui vultur.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid. Găsești pescarul din imagine în 11 secunde? Iată răspunsul

Înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află ascuns animalul sălbatic, de fapt. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci descoperă răspunsul corect urmărind galeria foto de mai sus sau în cele ce urmează. Privește atent casa, în stânga ei. Chiar în dreptul ferestrei, printre copaci și tufișuri, i se poate vedea capul. Dacă ai putut să îl găsești și fără ajutor, atunci chiar ai un simț al observației extrem de bine dezvoltat.

Citește și: Iluzie optică de senzație! Un câine s-a ascuns în dormitor. Tu poți să îl găsești în mai puțin de 7 secunde? Iată răspunsul

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Femeia care a trăit până la 122 de ani a dezvăluit 3 secrete care au ajutat-o să devină cea mai bătrână persoană din lum... Cazul real al fetiței care a ajuns să cântărească 220 de kilograme la doar 7 ani. Mulți ani a consumat 10.000 de calorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x