Antena Căutare

Iluzionistul David Blaine a fost internat, dupa ce a stat 72 de ore intr-un camp electric de un milion de volti!

Iluzionistul David Blaine a ajuns la spital dupa ce si-a completat misiunea care a durat aproape trei zile, potrivit Telegraph. Timp de 72 de ore, fara mancare si fara a merge la toaleta, barbatul, in varsta de 37 de ani, a stat atarnat pe un podium de sase metri inaltime, unde s-a lasat electrocutat de un milion de volti.

Noul experiment al lui Blaine a facut inconjurul mapamondului, fiind privit in statiile de metrou de catre fanii din Sydney, Londra, Beijing si Tokyo, dar si in direct, prin intermediul unui canal de Yotube.

Dupa ce si-a incheiat misiunea, iluzionistul a avut nevoie de ajutoare pentru a se misca, insa a putut vorbi si chiar sa o sarute pe logodnica lui, Alizee Guinochet, inainte sa fie dus la spital. David Blaine a realizat astfel de experimente si in trecut.

In 1999, tanarul Blaine performa prima sa misiune socanta: s-a lasat ingropat de viu si a stat acolo timp de zeci de ore. La un an dupa, iluzionistul a stat intr-un bloc de gheata timp de 66 de ore. De fiecare data a fost dus la spital, pentru ingrijiri speciale.

Foto: telegraph.co.uk

Un britanic a construit cel mai rapid carucior pentru copii. Are motor de motocicleta si patru viteze... Cat poti sa vorbesti la telefon? Numarati zerourile facturii primite de o frantuzoaica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x