Antena Căutare

IMA News: Nadia Comaneci e Mos Craciun pentru sute de copii din tara

Nu e iarna in care gimnasta de zece a lumii, Nadia Comaneci, sa nu se transforme in Mos Craciun pentru sute de copii din tara. Si nu e drum acasa sa nu faca ceva pentru sportul romanesc, cel care a dat-o lumii. Aflata intr-o vizita fulger, Nadia a acceptat sa dea un interviu in exclusivitate pentru IMA News. A vrut sa le vorbeasca tuturor cursantilor de la Intact Media Academy, dar si sa-si testeze nepoata, eleva a scolii Intact.

“Este o vizita scurta, dar este o vizita foarte frumoasa. In primul rand, am avut ocazia sa imi revad familia”. Asa a inceput interviul pe care si l-ar dori mii de jurnalisti din lume. De aceasta data, Nadia Comaneci a avut chiar si ea emotii.

Microfonul a stat in mana nepoatei, cursant la grupa de Reporteri de la Intact Media Academy. Pentru Diana a fost “ziua zero”. Primul interviu, poate cel mai greu. Pentru Nadia, ziua in care a vorbit unui incepator in ale televiziunii. Un incepator drag.

"In primul rand, am cateva actiuni de caritate pe care le fac aici, in Romania. Bineinteles,este vorba de Spitalul de copii Marie Curie. Am facut data trecuta, in septembrie, un mic teledon impreuna cu Ilie si Hagi pentru a ajuta sectia Alexandru Pesamosca de la Marie Curie si am facut si de aceasta data cateva apeluri la bunatatea inimii romanilor si am reusit sa strangem cativa bani pentru necesitatile de la acest spital", a declarat fosta campioana olimpica.

Cu o agenda plina, Nadia stie ca trebuie sa dea fuga acasa, acasa in Statele Unite, unde fiintele sufletului ei, sotul si fiul, o asteapta sa impodobeasca bradul.

Ratoii pietoni: cum traverseaza autostrada o familie de macanitoare... Ce se va intampla pe 12/12/12, ultima data repetitiva pe care o vom trai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x