Antena Căutare

Imaginatia nu are limite. Vezi cum a reusit un designer sa transforme o garsoniera in "casa viitorului"!

Imaginatia nu are limite, mai ales atunci cand ai la dispozitie aparaturi de ultima tehnologie. Simon Woofroffe, un arhitect britanic renumit, a vrut sa arate ca nu ai nevoie de spatii mari pentru a locui confortabil. Drept dovada, el a transformat o simpla garsoniera in cea mai performanta locuinta a prezentului.

"Yo! Home" este un concept care vine in ajutorul persoanelor, tot mai multe de altfel, care locuiesc in spatii mici. Cu imaginatie si cateva cunostinte in tehnologie, un spatiu mic poate deveni practic si confortabil. Pe asta s-a bazat si designer-ul Simon Woofroffe, care a dovedit ca o garsoniera poate fi mai mult decat o locuinta cu o camera.

Intr-un spatiu de aproximativ 70 de metri patrati, designer-ul a "inghesuit" o sufragerie, o bucatarie, o baie, multe obiecte practice in perete (care pot fi accesate prin simpla apasare a unui buton) si chiar un home cinema. Japonezii sunt primii care se bucura de asemenea case, mai ales ca, datorita spatiului, preturile nu sunt foarte mari: 250.000 de euro, complet utilat si mobilat.

O suma convenabila, daca luam in considerare preturile de pe piata imobiliara occidentala, dar si faptul ca in Bucuresti, de exemplu, sunt zone in care apartamentele de nici 50 de metri patrati pot ajunge la un cost chiar mai ridicat.

Vezi procesul transformarii garsonierei in VIDEO de mai sus!

Foto: mocoloco.com

Saritura lui Felix Baumgartner, o aventura de zeci de milioane de dolari... O colectie de obiecte de pe Titanic, scoasa la vanzare. Vezi ce suma impresionanta va plati cumparatorul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x