Căutare Live

Imagine șocantă! L-a bătut soarele, timp de 20 de ani, doar pe partea stângă. Cum arată acum pielea de pe jumătate din față

Imaginea de mai sus face înconjurul internetului și arată efectele grave pe care expunerea îndelungată la soare le poate avea asupra pielii.

Imaginea de mai sus face înconjurul internetului și arată efectele grave pe care expunerea îndelungată la soare le poate avea asupra pielii. Bărbatul acesta are o poveste cu adevărat impresionantă. Vreme de 28 de ani, a fost șofer de camion. Zi de zi stătea ore bune, în toiul zilei, la volanul autovehiculului său, pe partea stângă. După ani de zile, a remarcat că chipul său s-a transformat. Partea dreaptă, cea mai puțin expusă razelor, este mai puțin brăzdată de riduri, pe când pielea din stânga este lăsată și zbârcită.

Diferențele sunt absolut șocante, motiv pentru care cercetătorii americani de la Universitatea Northwestern din Chicago au analizat în detaliu cazul.

Potrivit studiilor făcute de aceștia, bărbatul, care are acum 70 de ani, suferă de dermatohelioz, o boală cauzată de expunerea îndelungată la soare, respectiv de acțiunea razelor ultraviolete asupra pielii.

Este cunoscut faptul că soarele poate fi extrem de dăunător, efectele sale ajungând chiar la producerea unor boli grave de piele, cum ar fi cancerul.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri