Antena Căutare

Imagine șocantă! L-a bătut soarele, timp de 20 de ani, doar pe partea stângă. Cum arată acum pielea de pe jumătate din față

Imaginea de mai sus face înconjurul internetului și arată efectele grave pe care expunerea îndelungată la soare le poate avea asupra pielii.

Imaginea de mai sus face înconjurul internetului și arată efectele grave pe care expunerea îndelungată la soare le poate avea asupra pielii. Bărbatul acesta are o poveste cu adevărat impresionantă. Vreme de 28 de ani, a fost șofer de camion. Zi de zi stătea ore bune, în toiul zilei, la volanul autovehiculului său, pe partea stângă. După ani de zile, a remarcat că chipul său s-a transformat. Partea dreaptă, cea mai puțin expusă razelor, este mai puțin brăzdată de riduri, pe când pielea din stânga este lăsată și zbârcită.

Diferențele sunt absolut șocante, motiv pentru care cercetătorii americani de la Universitatea Northwestern din Chicago au analizat în detaliu cazul.

Potrivit studiilor făcute de aceștia, bărbatul, care are acum 70 de ani, suferă de dermatohelioz, o boală cauzată de expunerea îndelungată la soare, respectiv de acțiunea razelor ultraviolete asupra pielii.

Este cunoscut faptul că soarele poate fi extrem de dăunător, efectele sale ajungând chiar la producerea unor boli grave de piele, cum ar fi cancerul.

Păr alb, chelie, riduri? Pregătește-te! A apărut aplicația care îți spune cum vei arăta peste 20 de ani! Vezi AICI testu... Te va emoționa până la lacrimi! Gestul uimitor pe care un tânăr cu Ferrari îl face pentru un bătrân bolnav de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x