Antena Căutare

Imaginea care a băgat spaima în oameni! Nimeni nu-și poate explica: "Era ca sângele"

Mai mulți oameni s-au speriat de groază, când au descoperit această imagine pe Google Maps, căutând o zonă din Irak, în apropiere de Sadr.

Mai mulți oameni s-au speriat de groază, când au descoperit această imagine pe Google Maps, căutând o zonă din Irak, în apropiere de Sadr.

Se pare că în zonă există anumite spații verzi și mici lacuri în forme dreptunghiulare. Totuși, unul dintre acestea este complet roșu. Oamenii nu înțeleg ce se întâmplă și de ce a fost înroșită acea zonă. Aceștia s-au speriat deoarece spațiul dreptunghiular este ”roșu ca sângele”.

Acest lac sângeriu a trezit multe speculaţii macabre, atunci când a fost observat, în 2007. Oamenii vorbesc ca în apropierea acestuia exista câteva abatoare și, uneori, sângele ar fi revărsat în apă, potrivit content.time.com.

Nimeni nu a oferit o explicaţie oficială, dar este mult mai probabil ca această culoare să vină de la canalizare, poluarea sau un proces de tratare a apei.

Poți vedea, în detaliu, zona aici.

Cele mai bătăușe zodii. Nu se lasă, până nu te pun la pământ. Ești în pericol în preajma lor... Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut. Ce schimbări și-a făcut blondina! Uite cum arată ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x