Antena Căutare

Imaginea care a strans 11.000 de like-uri pe Facebook, in doua zile

Sta in mijlocul unei paduri, in creierul muntilor, la zeci de kilometri de orice gadget conectat la internet, dar asta nu l-a impiedicat sa ajunga vedeta pe Facebook. Este povestea unui vulpoi, care nu e nici pe departe la fel de timid ca ceilalti ca el.

O imagine in care apare vulpoiul fata in fata cu un fotograf a strans peste 11.000 de like-uri pe facebook in numai doua zile, iar peste 4.000 de internauti au distribuit-o pe acelasi site de socializare.

In stanga imaginii este Dan Dinu, un fotograf profesionist, in dreapta, un roscovan care nu si-a declinat identitatea, dar tot a ajuns vedeta. Si ca orice vedeta care se respect, vulpoiul nu are trac in fata camerelor de fotografiat.

“Mergeam impreuna cu prietenul meu la fotografiat si dintr-o intamplare, stiind ca este o vulpe prin zona respectivam am si avut norocul sa ne intalnim cu ea. A fost destul de prietenoasa, s-a apropiat si ne-a lasat sa o fotografiem”, a declarat Dan Dinu.

Curios din fire, vulpoiul si-a bagat la propriu nasul in obiectivul fotografului: “Este un moment foarte placut pentru orice fotograf sa te accepte animalul in mediul lui si sa vina el catre tine, pentru ca asta s-a intamplat cu vulpea, nu am mers noi catre ea, a venit ea la noi”, a precizat fotograful.

A fost pentru prima data cand s-a apropiat asa de mult de un animal salbatic. Colegul acestuia a ramas uimit cand a vazut reactia vulpoiului, dar s-a dezmeticit repede si a reusit sa importalizeze momentul.

Pozele au fost facute in zona lacului Sfanta Ana.

Foto: Facebook

Observator Special: A fost descoperit microbul... extraterestru!... Moonwalk: Omul care a mers pe luna. Vezi AICI imagini spectaculoase cu "Zburatorul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x