Antena Căutare

Imaginea începutului de an vine de la NASA! Cum arată peisajul de iarnă în Alpi

Astronautul Agenției Spațiale Europene (ESA) Timothy (Tim) Peake, inginerul de zbor al misiunii 46 de pe Stația Spațială Internațională, a surprins această fotografie a munților Alpi în decor hibernal.

Imaginea începutului de an vine de la NASA! Cum arată peisajul de iarnă în Alpi
| medalp.eu

Astronautul Agenției Spațiale Europene, Timothy Peake, inginerul de zbor al misiunii 46 de pe Stația Spațială Internațională, a surprins această fotografie a munților Alpi în decor hibernal, scrie Agerpres.

Fotografia a fost realizată la 27 decembrie 2015 și postată pe rețelele de socializare alături de mesajul: "Poate că nu este foarte multă zăpadă în Alpi în această iarnă, dar acești munți se văd tot extraordinar de frumos de aici!".

Imaginea a fost publicată pe site-ul Nasa; Credit foto: nasa.gov

Tim Peake, fost pilot de încercare de elicoptere, a devenit la 43 de ani primul britanic de pe ISS. El a pornit în misiune la 15 decembrie, fiind lansat în spațiu de pe cosmodromul Baikonur, din Kazakhstan, alături de americanul Tim Kopra și comandantul de bord, rusul Iuri Malencenko.

Cei trei astronauți au fost nevoiți să execute o operațiune de amarare manuală la ISS, din cauza unei probleme tehnice.

Te pândește Cupidon? 3 zodii care își găsesc jumătatea sau își oficializează relațiile în 2016... Nu mai arunca periuțele de dinți! Le poți transforma în adevărate bijuterii, cu ajutorul unui truc simplu! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x