Antena Căutare

Imagini +18! Povestea unor părinţi DISPERAŢI face înconjurul lumii! Îşi ţin în frigider copiii morţi!

Tragedia prin care trec doi părinţi chinezi este pur şi simplu terifiantă. Sunt în pragul disperării după ce copiii lor au murit înecaţi într-o groapă uriaşă.

Imagini +18! Povestea unor părinţi DISPERAŢI face înconjurul lumii! Îşi ţin în frigider copiii morţi! Galerie
Doi părinţi îşi ţin copiii decedaţi în frigider | dailymail.co.uk

Tragedia prin care trec doi părinţi chinezi este pur şi simplu terifiantă. Sunt în pragul disperării după ce copiii lor au murit înecaţi într-o groapă uriaşă.

În urmă cu doi ani, în apropierea locuinţei lor au fost demarate lucrări pentru o nouă şosea. La scurtă vreme, însă, totul a fost oprit, dar groapa imensă a rămas şi a fost acoperită cu apă.

Zona a devenit un loc de joacă pentru copii, deşi părinţii îi avertizau că e periculos. Zilele trecute, doi fraţi de trei şi cinci ani au căzut în groapă şi s-au înecat. Au fost găsiţi fără suflare câteva ore mai târziu.

Furioşi şi doborâţi de suferinţă, părinţii băieţilor au pus trupurile într-o ladă frigorifică şi nu vor să plece de la locul tragicului eveniment până nu primesc un răspuns din partea autorităţilor. De ce nu era împrejmuită zona periculoasă?

Când s-a întors din Afganistan nu şi-a mai recunoscut soţia. A rămas fără cuvinte... Se bat cu crocodilii și mănâncă hipopotami! Dar trăiesc 45 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x