Antena Căutare

Imagini CUTREMURĂTOARE! O mamă publică poze cu fiul ei, legumă, după ce băiatul a încercat să se spânzure: ”Îmbrățișarea mea nu poate repara asta”

Povestea unei mame care a refuzat să accepte că și-a pierdut copilul a emotionat o lume întreagă. Helen Barnes, pe numele ei, a aflat înmărmurită că fiul ei, Jack, în vârstă de 19 ani, a fost găsit de către Poliție cu ștreangul de gât, într-o pădure. 

Povestea unei mame care a refuzat să accepte că și-a pierdut copilul a emotionat o lume întreagă. Helen Barnes, pe numele ei, a aflat înmărmurită că fiul ei, Jack, în vârstă de 19 ani, a fost găsit de către Poliție cu ștreangul de gât, într-o pădure.

Băiatul a fost resuscitat de medici și dus la spital acolo unde, din pricina stării critice în care se afla, a fost plasat în comă indusă. Timp de două săptămâni, mama sa i-a stat lângă patul de spital, așteptându-l să se trezească. A renunțat la locul de muncă pentru a-l îngriji, căci medicii au anunțat-o că, deși va ieși din comă, Jack va rămâne... o legumă, notează dailymail.co.uk.

În trecut, Jack fusese diagnosticat cu o tulburare de personalitate pe când aveam 15 ani. A făcut terapie și după trei ani de zile starea sa se ameliorase, avea prieteni și mergea la facultate. Nimeni nu a prevăzut tragedia.

Înainte să plece de acasă, Jack i-a trimis un mesaj, povestește femeia: "Tocmai am ieșit. Nu vă faceți griji xxx ". Pentru că nu a mai apărut, Helen a sunat la Poliție, oamenii legii găsind-ul pe băiatul ei aproape fără suflare.

”Nicio mamă nu ar trebui să-și vadă copilul într-o astfel de stare. Nicio îmbrățișare nu poate repara asta”, spune Helen, care a decis să-și facă publică povestea prin intermediul mai multor fotografii.

Fără cuvinte...

„Made in China” scrie pe noi! S-a inventat primul tramvai care produce doar apă. Adio poluare!... Avea dureri groaznice de cap! Când a ajuns la spital, medicii au rămas îngroziți de ce au găsit în urechea femeii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x