Antena Căutare

Imagini dintr-o altă lume! Fetele n-au încă buletin, dar se dezbracă pentru a atrage bărbații! Câțiva copii, de 7-8 ani, fumează și se distrează cu pistoale

Nomazii vin din toate colțurile lumii, se întâlnesc la diferite evenimente știute de ei, vând animale și își căsătoresc copiii”.

”Nomazii vin din toate colțurile lumii, se întâlnesc la diferite evenimente știute de ei, vând animale și își căsătoresc copiii”.

Descrierea nu este a noastră, ci a fotografului Jamie Johnson, care a trăit alături de câteva familii de irlandezi ”călătărori”, după cum îi numește, și a imortalizat lucruri pe care altfel nu le-ai fi crezut.

Încă din vremea în care n-au scăpat de apelativul de ”bebeluș”, fetițele primesc trusa de machiaj în dar. Au nevoie de practică încă de pe acum. Când mai cresc un pic, vor fi învățate să tragă din țigară, iar, mai apoi, chiar dacă n-au buletin încă vor îmbrăca ținute indecente pentru a-i provoca pe bărbați.

Nomazii irlandezi sunt o specie aparte, iar regulile lor sunt puține, dar stricte. Se bucură de libertatea dată de o viață trăită în permanentă mișcare, dar știu exact cum să-și crească odraslele.

Fetele, după cum vă ziceam, sunt văzute ca ”unelte” pentru îmbogățire. Ele au ca scop principal să-și găsească un bărbat dintr-o familie avută, astfel încât vor scăpa definitiv de sărăcie. Băieții intră în altă categorie, ei trebuie să fie duri.

Sudează țigările și nu s-au jucat în viața lor cu mașinuțe sau tractorașe. Nici gând! N-au nici 10 ani când apucă pentru prima dată un pistol. Sunt învățați să-l mânuiască, iar, mai apoi, li se scoate din cap ”părerea de rău”.

Sunt 25.000 de oameni în Irlanda care trăiesc în felul ăsta. Mi-a fost greu să le cuceresc încrederea, dar imediat cum s-a întâmplat asta m-au văzut drept fratele lor”. Jamie, fotograful, a văzut multe, a fotografiat și mai multe. Imaginile sunt dure, dar sunt reale. Adevărul în alb și negru, fără culoare și fără metafore.

Zodia care va avea inima frântă în acest an! I se va spune „Adio! Pa, pa!” cu zâmbetul perfid pe buze... VIDEO ADORABIL: Cum se ceartă o fetiţă cu tatăl ei, chiar dacă nu ştie să vorbească! Clipul a adunat aproape zece milioa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x