Antena Căutare

Imagini halucinante pe Autostrada Soarelui. 400 de oi, câini şi măgari au blocat benzile. Video

Autostrada Soarelui s-a transformat noaptea trecută în drumul oilor! Un şofer a filmat sute de animale care au traversat agale şoseaua de mare viteză. În spatele turmei s-a format o coloană lungă de maşini. Ciobanii spun că altfel nu au cum să treacă Dunărea în transhumanţă, iar reprezentanţii de la Drumuri se mulţumesc să constate că au dreptate.

Autostrada Soarelui s-a transformat noaptea trecută în drumul oilor! Un şofer a filmat sute de animale care au traversat agale şoseaua de mare viteză. În spatele turmei s-a format o coloană lungă de maşini.

Ciobanii spun că altfel nu au cum să treacă Dunărea în transhumanţă, iar reprezentanţii de la Drumuri se mulţumesc să constate că au dreptate.

Câteva sute de oi au fost filmate, noaptea trecută, îngrămădite pe prima bandă de mers, pe Podul de la Cernavodă de pe Autostrada Soarelui. În turma care se întinde pe sute de metri sunt şi câţiva măgari şi câini. Ciobanii îmbrăcaţi cu veste reflectorizante veghează ca animalele să nu ţâşnească pe banda a doua. În urma lor, maşinile se târăsc ca melcul. Când ajung în dreptul obstacolului "neobişnuit" şoferii apasă frâna. Şi claxonul.

Ciobanii au fost amendaţi cu 3.600 de lei. Oamenii spun că nu au de ales, doar aşa pot traversa Dunărea în transhumanţă. Şi asta deşi există barje pe care pot urca turmele, dar acestea costă. În plus, reprezentanţii de la Drumuri sunt înţelegători.

O bunică și-a dat icoana jos de pe perete și a devenit mai bogată cu șase milioane de euro!... Un al doilea obiect interstelar, descoperit în sistemul nostru solar şi botezat 2I/Borisov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x