Antena Căutare

ACCES DIRECT | Imagini inedite din 1987, de la nunta lui Corneliu Vadim Tudor ! (VIDEO)

Pentru prima data, dupa 25 de ani, vedem imagini de la nunta lui Corneliu Vadim Tudor. Evenimentul s-a intamplat in 1987 si au participat nume mari ale culturii. Vadim Tudor: "32.000 de lei m-a costat nunta!".

Dupa opt ani de relatie, a hotarat s-o ceara de sotie, fara sa-i pese ca cel mai bun prieten al sau se impotrivea, scriitorul Eugen Barbu, care era foarte posesiv!

Cum nu avea copii, Eugen Barbu l-a considerat pe Vadim Tudpr fiul sau. Din cauza aceste posesivitati, Vadim a fost nevoit sa renunte la multe relatii, de-a lungul vietii sale.

Nu a cerut-o de la parinti, nu a cerut-o in genunchi, ci i-a spus pur si simplu ca a sosit momentul sa intemeieze o familie. A urmat o nunta ca in povesti, cu personalitati celebre ale vremii.

De atunci, Corneliu Vadim Tudor este nelipsit de langa sotia sa, Doina. Impreuna au doua fiice, Eugenia (23 de ani) si Lidia (19 ani).

Invitat in studioul Acces Direct, ca sa povesteasca despre acest sepct important din viata sa, Corneliu Vadim Tudor a recitat si un poem din cartea sa, "Cantece de dragoste", cu ocazia sarbatorilor pascale.

Ce fac oamenii din Amsterdam: stau la coada pentru a vizita muzeul lui Van Gogh! ... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 3 mai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x