Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE. „Micul Hercule” de România se bate ca-n codru! Giuliano Stroe și fratele său se lovesc fără milă!

Nu trece prea mult timp fără ca părinții „Micului Hercule” să nu-i șocheze pe cei care îi urmăresc activittatea micuțului. Ultima filmare în care apare Giuliano este un meci de box împreună cu fratele său

Nu trece prea mult timp fără ca părinții „Micului Hercule” să nu-i șocheze pe cei care îi urmăresc activittatea micuțului. Ultima filmare în care apare Giuliano este un meci de box împreună cu fratele său.

Pentru unii revoltătoare, pentru alții o adevărată desfătare, imaginile în care Giuliano și fratele său se bat fără nicio regulă au strâns zeci de mii de vizualizări pe YouTube și sute de like-uri pe rețelele de socializare.

Deși au existat mai multe situații în care opinia publică considera că intervenția Protecției Copilului este mai mult decât necesară, însă nicio instituție nu a luat o decizie în acest sens.

Tzar are mama tigroaică şi tatăl leu, aşa că a devenit vedetă de când s-a născut... Toți cred că este o casă obișnuită, dar rămân mască după ce se apropie și privesc atent! Sigur n-ai mai văzut așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x