Antena Căutare

Imagini ŞOCANTE! O cercetătoare româncă a creat primul ŞOARECE TRANSPARENT

După ani de cercetări, oamenii de ştiinţă de la Institutul de Tehnologie din California au creat şoarecele cu pielea complet transparentă.

Imagini ŞOCANTE! O cercetătoare româncă a creat primul ŞOARECE TRANSPARENT Galerie
Cercetătorii au creat şoarecele transparent

După ani de cercetări, oamenii de ştiinţă de la Institutul de Tehnologie din California au creat şoarecele cu pielea complet transparentă.

Viviana Grădinaru, autorul principal al studiului, susţine că tehnica ar putea deschide calea către o nouă generaţie de terapii pentru afecţiuni care variază de la autism la durere cronică.

Şoarecii au fost eutanasiaţi, iar apoi li s-a îndepărtat pielea. În vasele de sânge, în creier şi în măduva spinării au fost introduse substanţe chimice, iar pielea a devenit transparentă, fiind vizibile organele.

Cercetătorii speră că această reuşită ar putea fi folosită în proiecte precum cartografierea în detaliu a sistemului nervos, studierea răspândirii cancerului şi pentru observarea modului în care virusurile se ascund în ţesuturi.

Sursa: hotnews.ro.

Toţi am făcut asta greşit! Cum să îţi calci cămaşa rapid fără fier de călcat... FOTO- S-a descoperit o plantă UCIGĂTOARE! Capturează și ucide OILE într-o secundă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x