Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Stevie Starr, "omul cu stomacul de cauciuc", a inghitit cuie in platoul de la "Acces Direct"!

Sfideaza limitele normalului! Este o ciudatenie a naturii, un fenomen care a socat o lume intreaga! L-a lasat masca pe celebrul Jay Leno, dar i-a lasat fara cuvinte si pe cei mai priceputi doctori. Stevie Starr inghite cele mai periculoase obiecte si apoi le scoate pe gura in stare intacta. De la cioburi si becuri pana la pestisori vii sau albinute, nimic nu ii scapa omului cu stomacul de cauciuc, asa numitul "regurgitator"! El a fost invitat in platoul de la "Acces Direct" unde si-a aratat talentul.

Stevie Starr a trait la orfelinat. El spune ca acolo a invatat sa faca astfel de trucuri. Pentru ca ceilalti copii sa nu ii fure banii de buzunar, Stevie obisnuia sa ii inghita. Ii regurgita mai tarziu, cand avea nevoie de ei.

In platoul de la Acces Direct, el i-a socat pe invitati. Inghite monede, bile de biliard, un balonas pe care il sparge cu un cui... in stomac. Apoi le regurgiteaza pe toate. La final, spune ca un cui a ramas blocat. Pentru a-l scoate, inghite un cub Rubik rezolvat pe culori. Il scoate inapoi amestecat, si cuiul dupa el.

In premiera mondiala, la Acces Direct, am aflat ce se ascunde stomacul lui Stevie Starr. Asa numitul "Regurgitator" a acceptat sa se supuna probei supreme - radiografia stomacala! Rezultatul i-a socat pana si pe medici!

Inainte de radiografie, Stevie a inghitit un bec. Medicii, insa, nu au reusit sa rezolve misterul. Stomacul lui este normal, insa nu se stie unde a ajuns obiectul.

Anne Marie Bontea, cel mai tanar campion al Romaniei la echitatie... Gropometrul, o aplicatie pentru telefonul mobil care le arata soferilor unde sunt gropile din asfalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x