Antena Căutare

Imagini spectaculoase! Simularea unei situatii de criza la Rafinaria Petrobrazi

Un scenariu dramatic, inspirat insa din realitate a fost pus in scena azi la Rafinaria Petrobrazi. Echipajele de interventie au simulat o situatie de criza. Din fericire, victimele au fost de data aceasta simplii actori. Dar imaginile au fost spectaculoase.

Sirenele ambulantelor, pompierilor si jandarmilor au rasunat tare si fara oprire. Initial, echipajele fusesera anuntate de producerea unei explozii urmata de un incendiu la una din instalatiile rafinariei.

Potrivit scenariului, dupa cateva minute, are insa loc un al doilea incendiu.

Este vorba de un incendiu la un rezervor de 5000 de metri cubi de produs petrolier precum si un incendiu produs intr-o instalatie tehnologica.

In curtea rafinariei sunt instalate mai multe corturi de prim-ajutor. Cele 15 victime, in pericol de moarte, primesc rand pe rand ingrijiri, intocmai ca intr-o situatie reala.

Toti prezinta leziuni mai importante sau mai putin importante, reprezentand traumatisme, fracturi, plagi, arsuri de diverse grade si pe procente diferite din suprafata corporala precum si intoxicatie cu gaz.

Scenariul de azi nu a fost insa departe de realitate. Acum o luna, la Rafinaria Petrobrazi a avut loc o explozie, din fericire fara sa fie urmata de incendiu. Sase oameni au fost atunci raniti.


VIDEO! El este cel mai celebru hipopotam: Printul Harry!... Studiu: Una din sapte persoane crede ca Apocalipsa se apropie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x