Antena Căutare

Imagini spectaculoase! Zebra cu aripi, veverița pasionată de shopping și pisica din inima mării! Nu este un film SF, ci realitatea planetei, prin ochii unui artist

Un artist francez folosește Photoshop-ul pentru a crea animale fantastice, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos.  

Un artist francez folosește Photoshop-ul pentru a crea animale fantastice, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos.

Planeta este un loc minunat, dar, cu ajutorul programelor avansate de editare foto și video, artiștii introduc magia în viața de zi cu zi.

Julien Tabet este un artist digital în vârstă de 20 de ani, care locuiește în Franța. El înfrumusețează realitatea și creează personaje suprarealiste, care încântă privirile tuturor. De la zebre cu aripi și până la urși polari ce adăpostesc... rechini, animalele fantastice par rupte din basme.

Egiptul Antic şi ale sale comori se mută la Bucureşti. Celebra mască a lui Tutankhamon vine în România. Povestea din spa... Un îmblânzitor de șerpi, la un pas de moarte! A fost ștrangulat de piton, în timpul unei reprezentații! Toți au crezut c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x