Antena Căutare

Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Cum reacționează o femeie când își recuperează mașina vândută în urmă cu 12 ani, ca să-și ajute fiul

Puterea de sacrificiu a unei femei este, fără îndoială, uriașă. A dovedit-o de curând și Lynette, din Falmouth, care a fost protagonista unui moment incredibil, întrucât fiul ei i-a făcut o surpriză uriașă. 

Puterea de sacrificiu a unei femei este, fără îndoială, uriașă. A dovedit-o de curând și Lynette, din Falmouth, care a fost protagonista unui moment incredibil, întrucât fiul ei i-a făcut o surpriză uriașă.

Ross Rothero-Bourge, acum un inginer de sunet de succes, a avut nevoie de ajutor, iar mama lui a fost prima care i l-a acordat. Visa să-și construiască o carieră de succes, iar pentru că obișnuia să plece în turneu și avea nevoie de o mașină cu ajutorul căreia să-și care echipamentul, mama lui a luat o decizie drastică.

În urmă cu 12 ani, femeia a decis să-și vândă mașina ca să-i cumpere fiului său o dubă. Impresionat de gestul ei, băiatul i-a promis că într-o zi, atunci când își va permite, îi va înapoia mașina.

În urmă cu doar câteva zile, băiatul și-a surprins total mama, întrucât și-a îndeplinit promisiunea. A condus până acasă la mama lui, a parcat mașina la câțiva metri de casă, după care și-a chemat mama întrebând-o dacă autoturismul ei e la fel ca înainte de ora de Zumba. Speriată, femeia s-a grăbit afară și și-a inspectat mașina. La un moment dat, el îi aruncă cheile și atunci înțelege totul. Mai întâi zâmbește, după care își îmbrățișează fiul și izbucnește în lacrimi.

”Sunt absolut încântată. Nu credeam că o să-mi mai văd mașina vreodată. Am cel mai bun fiu din întreaga lume”, a declarat femeia.

”Este aceeași culoare, marcă și provine din același an. Mi-am promis că voi face asta și am reușit.”, a declarat încântat fiul femeii care a făcut public întreg momentul pe rețelele de socializare.

INEDIT! O pictură realizată de regina Maria a României, vândută la licitație. La ce sumă a fost adjudecată. FOTO... Ce imagine! Regele Mihai și o capodoperă de OSCAR: ”Tunurile din Navarone”, alături de Gregory Peck, David Niven și Iren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x